Делян Добрев за лидерите на ПП: Крадливи идиоти!

Епицентър

Делян Добрев за лидерите на ПП: Крадливи идиоти!

102376
на 11.11.2023
Делян Добрев за лидерите на ПП: Крадливи идиоти!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Делян Добрев стъжни живота на Денковците за "Лукойл" в петък, след като внесе в деловодството на парламента новото предложение за отмяна на дерогацията за внос на руски петрол.

препоръчано

Поредният опит на ГЕРБ-СДС да отнемане на дерогацията идва след разкритието, че руската компания "Лукойл" се е възползвала от вратички в режима на санкции, за да спечели 1 милиард евро за военните нужди на Кремъл.

Добрев пусна любопитен пост във Фейсбук, коментирайки паническите действия на хора от "Промяната“:

“Страх тресе вождовете на промяната! Разтрепериха се за милионите рушвети от Лукойл - сигурно са вземали авансово и сега трябва да връщат (да ги ожалиш).

След разкритията на “Политико“, изпратиха "най-гениалните" си депутати да контраатакуват по всичките телевизии с чисто нови, комични опорки:

1. Да минела зимата, за да не ни скочи отоплението. Абе хора! Кой я измисли тая глупост?! Никой в България не се топли на нафта в 21 век. Не само, че мирише ами е и много скъпо. Те и нафтови печки не продават вече.

2. Делян Добрев ги говорел тия неща, защото искал да купи евтино Лукойл. Туш!

Идиоти, сър Джон! Крадливи идиоти!“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов с още ВАЖНИ послания дни преди вота (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов с още ВАЖНИ послания дни преди вота (НА ЖИВО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК