Делян Добрев хвърли всички в тъча с КУЛТОВО ВИДЕО на Стоянка и Калата, за да обясни защо трябва на всяка цена да има кабинет

Акценти

Делян Добрев хвърли всички в тъча с КУЛТОВО ВИДЕО на Стоянка и Калата, за да обясни защо трябва на всяка цена да има кабинет

244326
на 20.06.2024
Делян Добрев хвърли всички в тъча с КУЛТОВО ВИДЕО на Стоянка и Калата, за да обясни защо трябва на всяка цена да има кабинет
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Делян Добрев извади култов скеч на великите Георги Калоянчев и Стоянка Мутафова и озадачи последователите си в социалната мрежа, политизи и анализатори какво всъщност е посланието му и към кого е насочено то.

препоръчано

В краткото клипче, снимано преди няколко десетилетия от БНТ, Калата се жалва на Стоянка, че си е загубил мнението.

А то, всички знаем, е особено важно в политиката, в която, за жалост, има и доста политици без мнение.

За разлика от Калоянчев, Делян Добрев не си е загубил мнението и го сподели във Фейсбук: "Кабинет трябва да има на всяка цена!".

Това негово заключение идва след поредния горещ ден откъм закани от страна на политическите лидери и партиите относно (не)възможностите за съставяне на правителство. 

Заявките на лидера на Бойко Борисов са, че партията му се е концертирала върху първия мандат и това е единствената възможност за съставяне на редовен кабинет. Дори и ДПС да се опитат да реализират втория мандат, той е обречен, тъй като няма да срещне подкрепа от другите партии.

За третия мандат край тъча загрява Слави Трифонов, който вече изяви готовност да излъчи експертен кабинет на "Има такъв народ". От заканите на Борисов обаче би следвало да се разбира, че ГЕРБ няма да подкрепи мандат на ИТН. И отиваме на поредните предсрочни парламентарни избори.

Но да се върнем пак на изгубеното мнение на Калата, което Добрев припомни:

- Да не съм луд ма, да ходя когато се приема план със мнение... Дума да не става!

- А когато ви викнаха в обединението, ти си търсеше мнението..., казва му Мутафова.

- Аз го търсих, ама не го взех. Там не се иска мнение, там се иска да си съгласен. Нямаме такава практика да ходим в обединението с мнение.

Оставяме на въображението на драгия читател всеки да изтълкува горното сам за себе си.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК