Делян Пеевски: Първи победи за ДПС-Ново начало! Най-хубавото предстои

Епицентър

Делян Пеевски: Първи победи за ДПС-Ново начало! Най-хубавото предстои

93971
преди 4 часа
Делян Пеевски: Първи победи за ДПС-Ново начало! Най-хубавото предстои
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ДПС-Ново начало спечели първите си победи на частичните местни избори днес.

препоръчано

“Поздравявам новоизбраните кметове на Омуртаг - Джунейт Йонузов, на село Ясенково, община Венец -Халил Осман, и на кметство Габровница, община Монтана - Рангел Иванов, техните предизборни щабове и всички активисти и най-вече хората, които ни се довериха.

Време е за ново начало и вярвам, че на 27 октомври с номер 8 в бюлетината ще постигнем успех, благодарение на който новото начало ще бъде за всички хора!”, се казва в изявление на председателя на ДПС Делян Пеевски по повод успеха на частичните местни избори.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК