Дел Пиеро отново облича екипа на Ювентус

Световен футбол

Дел Пиеро отново облича екипа на Ювентус

6160
преди 4 часа
Дел Пиеро отново облича екипа на Ювентус
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Фамилията Дел Пиеро отново ще има свой представител в Ювентус.

препоръчано

Не става въпрос за завръщане на великия нападател Алесандро Дел Пиеро, който прекрати футболната си кариера през 2014-та, а за 15-годишната му дъщеря Доротея, която вече е част от женския състав на Ювентус до 17 години. 

Първите си футболни стъпки тя е направила в академията на баща си ADP10 в Лос Анджелис, където е родена и израснала. Сега обаче младата футболистка ще се състезава за “бианконерите” под ръководството на треньора Лука Скарчела.

Алесандро Дел Пиеро прекара 19 години като част от първия състав на Ювентус между 1993-а и 2012-а. През този период славният голмайстор изигра 705 мача  и отбеляза 290 гола с екипа на тима, с който също така спечели куп трофеи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК