Дел Пиеро смая Италия - аплодират футболната легенда в италианско денс шоу (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Дел Пиеро смая Италия - аплодират футболната легенда в италианско денс шоу (ВИДЕО)

11134
на 14.05.2019
Дел Пиеро смая Италия - аплодират футболната легенда в италианско денс шоу (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В италианското денс шоу "Танцуване със звездите" се роди звезда! Алесандро дел Пиеро се оказа истински феномен не само на терена, но и в танците. 

препоръчано

Световният шампион и бивш капитан на Ювентус пожъна успехи с краткото си участие в денс риалитито "Танцувай със звездите", което се излъчва по италианския канал Rai 1.

Партньор на сцената му бе професионалната танцьорка Мария Ермачкова, а след края на изпълнението ми журито похвали умения на легендарния футболист.

Феновете на шоуто вече залагат, че Дел Пиеро ще се появи в следващото издание като редови участник.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК