Демерджиев награди кикбоксьори, задържали извършител на грабеж

Политика

Демерджиев награди кикбоксьори, задържали извършител на грабеж

7342
на 03.03.2023
Демерджиев награди кикбоксьори, задържали извършител на грабеж
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев връчи отличия на треньора по кикбокс и тримата негови възпитаници, които задържаха извършител на грабеж в Пловдив миналия месец. Припомняме, че нападателят заплаши с нож 15-годишно момче и му взе 83 лева.

препоръчано

„Момчето ни се обади и ни каза, че са го ограбили и са го заплашили с нож. Абсолютно никой не е бил в състояние да се притече на помощ и си е затворил очите в този момент. Дори е нямало обаждане до полицията, което е лошото в случая”, каза треньорът Димитър Желязков.

"Това, че в момент, в който всички са обърнали глава, а те са се притекли на помощ - за мен е доблестна постъпка. Такива постъпки трябва да бъдат отличени и да послужат за пример”, подчерта вътрешният министър.

"Нападателят на 15-годишното момче е в ареста и му е наложена тригодишна ефективна присъда при първоначален строг режим.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК