Деница Сачева е повече мъж от мъжете в правителството

НАЙ-ВАЖНОТО

Деница Сачева е повече мъж от мъжете в правителството

100366
на 02.08.2020
Деница Сачева е повече мъж от мъжете в правителството

Социалният министър Деница Сачева се държи най-адвекватно насред фарса, наречен "политическа криза". Не бяга от проблемите, а ги среща фронтално, лице в лице. Обговаря ги аргументирано, диалогично, но твърдо. Държи се далеч по-мъжки от мъжете в правителството, които дават вид, че са си глътнали граматиките.

препоръчано

Днес Сачева даде категоричен отпор на терора, наречен "блокада на Ректората от майките".

Това, разбира се, не са никакви майки, а професионални рекетьорки. Вече трета година те се издържат от този пърформънс и спекулират с драматичната кауза на хората с увреждания, за да извиват ръцете на властта.

И винаги им се получаваше, защото експлоатират мелодраматична струна - "майки, "дечица", "болести", "нищета"...Кой смее да им каже копче? Печеливша демагогия, която инкасира социален ефект и злоупотреби. 

Сега добре познатите и ужасно втръснали на всички "майки" на Манолова, начело с "Остар-Бендерът в пола" Вера Иванова, са запушили кръстовището на Ректората. И стъжняват живота на целия град в синхрон с къмпинг "Орлов мост" и къмпинг "Министерски съвет". Преди това ходили в Банкя и опънали черни чували пред родния дом на Бойко Борисов.

Деница Сачева единствена дръзна да им се опъне. И извади реални хора с увреждания, представляващи реални браншови организации, не самозванци. Тези хора споделиха, че "Системата ни убива" е узурпирала тяхното нещастие и го използва за политически цели.

Какво пречи и на останалите министри да разясняват на електората какво точно се случва из улиците на София? Къде се военният миристър, шефът на МВР, коалиционните партньори, къде е премиерът? Кой ще защити милионите софиянци, превърнати в заложници от шепа лумпени?

"Нямат топки началниците, това е", пояснява полицай от блокадата на Ректората.

Е, Деница Сачева май има. И все повече прилича на подходящия лидер, който има сърце и морал да въдвори ред.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това