Денков на посещение в ПАВЕЦ „Чаира”

Политика

Денков на посещение в ПАВЕЦ „Чаира”

11336
на 13.02.2024
Денков на посещение в ПАВЕЦ „Чаира”
Автор:   ПИК

Премиерът Николай Денков ще е на посещение в ПАВЕЦ „Чаира”. Помпено-акумулиращата централа спря работа след авария през пролетта на 2022 г. Оттогава протичат процедурите за ремонт, като през края на миналата година стана ясно, че две от четирите агрегата трябва да заработят до края на 2024 г.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Централата е важна за баланса в електроенергийната система с капацитет за производство на електричество 864 MW и за изпомпване на вода 788 MW.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат
ПИК TV x
ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК