Денков: Няма потвърдена информация за българин, взет за заложник в Газа

Епицентър

Денков: Няма потвърдена информация за българин, взет за заложник в Газа

14790
на 17.10.2023
Денков: Няма потвърдена информация за българин, взет за заложник в Газа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

За момента не се налагат нови мерки във връзка със сигурността, заяви премиерът Николай Денков след редовното заседание на Съвета по сигурността към Министерския съвет. На него са били обсъдени предизвикателствата и заплахите за средата на сигурността в контекста на събитията в Израел и Ивицата Газа.

препоръчано

"Бяха представени нови актуални доклади от МВР и трите служби, беше обсъдено дали мерките, които са предприети са адекватни, отговорът е да - всичко, което се прави в момента съответства а настоящата налична информация. имаме готовност при промяна на ситуацията да се реагира сравнително бързо"

Не е потвърдена информацията дали има български гражданин, взет за заложник в Газа. В рамките на срещата е разгледан и годишният доклад за състоянието на националната сигурност на България през 2022 г.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК