Вход
София
Времето в София 5 o C

Денят, в който Слави Трифонов дойде на власт

Денят, в който Слави Трифонов дойде на власт

на 11.07.2018
368599
114
Денят, в който Слави Трифонов дойде на власт
11.07.2018
114
368599

Потенциална партия на Слави Трифонов би събрала близо 32% при евентуален вот. Партия на президента Радев пък е още по-нагоре: около 39%.

Двете сумарно формират конституционно мнозинство, тръби радостно агенция „Медиана“.

„Медиана“ е собственост на уважавания социолог Кольо Колев, познат обаче сред публиката като „Червен Кольо“. Не знам дали е справедливо, или не, но така си върви от години.

Следователно нека имаме едно наум.

Две наум е защо изобщо се вкарват в класацията партии, които не съществуват. И е твърде спорно дали ще съществуват някога.

По тази логика „Червен Кольо“ би могъл да отправи запитване „Ще гласувате ли за партия на Лили Иванова, певицата?“. Като нищо Лили ще обере вота на пенсионерите и носталгиците. Може да удари Радев.

А какво ще кажете за партия на Григор Димитров? Или на Мая Манолова?

Политиката е изкуство на реалностите, не на възможностите. Едно обективно социологическо проучване би трябвало да рисува картината тук и сега, според формалните обстоятелства, не според хипотетичните.

Изследването все пак е факт. Нека поразсъждаваме върху данните.

Имам някакво обяснение защо Радев обира народните симпатии и избирателите са склонни да му се доверят. Бившият летец вече спечели с безпрецедентно мнозинство президентските избори, позиционирайки се като алтернатива на статуквото.

Човек, неоцапан от дълъг престой във властта. Честен, нормален, симпатичен в протоколната си недодяланост.

Дали е наистина алтернатива, е отделен въпрос, но логиката е налице: Радев обира целия протестен вот, цялото „ляво“ (разколебано от кадровите скандали около Корнелия Нинова в БСП) плюс парчета от десницата, които искат на всяка цена да отстранят ГЕРБ от власт.

Защото…така.

Чудя се обаче кой и защо би гласувал сериозно за Слави Трифонов.

Дали това не са същите хора, които ще подкрепят Радев? Дали протестният вот не се цепи на две? Или пък са някакви други…Но кои са те и какво съзират у Трифонов?

Като как, да речем, той се явява антипод на Бойко Борисов, след като двамата години наред бяха първи приятели, играеха карти в кметството, а накрая Слави поиска от Борисов 50% от партия ГЕРБ (по признанията на самия премиер)? И след като му отказаха, обърна палачинката и се превърна в първи ругател на правителството.

Възможно ли е някой да се хване на евтината уловка, че шоуменът е извънсистемен играч, при положение че вече 25 години не слиза от национален ефир, прибира рекламите от целия праймтайм, флиртува в студиото си с политици от всички бои и е на „ти“ с всяка следваща власт? Как става това без да обслужваш правилните хора, неизтребимата олигархия и да си част от омертата?

Наистина ли съществува обществена прослойка, която би поверила държавата в ръцете на татуиран чалга-изпълнител, чието идейно-художествено „творчество“ е допринесло съществено за опростачването на поколения българи?

Как си представя въпросната прослойка следващия ден след парламентарните избори, спечелени от Слави Трифонов? В какво ще се превърне и без това озлочестената България? В чакарака-клуб? Във фитнес салон за анаболови комплексари? В луксозен гараж за ферарита и поршета? В самодейно телевизионно риалити?

Задават ли си изобщо избирателите на Трифонов въпроса как той ще управлява държавата и дали наистина той ще управлява? Как ще се държи с политическите си опоненти? С опонентите и инакомислещите по принцип…

По тази тема аз имам скромен опит. Ще кажете – твърде лично е. Да, но то всичко е лично в този живот.

Преди две години в ПИК публикувахме изказване на музиканта Ицо Петрофф, направено на официална пресконференция в БТА. Петрофф разкри, че Слави Трифонов е бисексуален и навремето с Камен Воденичаров е ходел на „лов за мъже“.

Скандалът бе налице - кой в нашата професия бяга от скандал? Пуснахме го ние, пуснаха го и други медии. Трифонов обаче издивя спрямо ПИК и мен. Забележете – не срещу Ицо Петрофф, който е отправил обвиненията, а срещу изданието, което ги е тиражирало.

В предаването му стартира продължителна и гнусна кампания на окепазяване, нескрити закани и физически квалификации. Прати ми в офиса букет с четен брой карамфили – символен жест на руската мафия, която по този начин предупреждава бъдещите си жертви, че им готви убийство.

Прати ми и кутия „Интимохелп“ със саморъчно послание: „За да си почистиш вагината, понеже предстои да я използвам“.

После, в показания пред полицията, призна, че го е направил, защото е…хомосексуалист. Има го черно на бяло.

Ще кажете – артистичен пърформънс, скеч.

Дали?

В случая не съм важен аз, важни са типологията, начинът, по който се разправя с противниците си. Криминалното съзнание, в крайна сметка.

Но какво да очакваме от авера на братята Илиеви от ВИС, който пееше на сватбите им?

С манталитета на мутра ли Слави Трифонов ще води политическите си битки? Това ли я чака опозицията - четен брой карамфили и „Интимохелп“? А медиите, горките медии, които дръзнат да драснат нещо за новия месия?

Така че…опичайте си акъла. Трифонов няма да ви спаси. Ще ви осребри, както прави с всичко и всички. Това е неговата представа за оправянето на страната...

И още нещо. След като толкова го обича народът, след като се къпе в бравурен рейтинг, защо спасителят на нацията се движи с тежко въоръжена до зъби охрана в ескорт от бронирани джипове? От кого и от какво се пази?

Нали уж е просто един телевизионен водещ?

Заслужава си да се помисли.

Сподели:
Напиши коментар »
(115)
1
тежко й и горко на майка българия, ако и този се упражни връз нея...
2
МНОГО ТОЧНА И ЧЕСТНА СТАТИЯ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!
3
Има си тъпаци, които ще гласуват за него - вярно. Както стана с измамника от Мадрид.
4
ако това стане - аз бегам лично.- за вас не знам. твърде много ще е да го понеса
5
УЖАСТ...
6
Ако Слави спечели познайте кого може да вземе за първа дама
7
Имаме си каун президент после Слави Евнух,Сергейчо гейчо . бати и държавата
8
Учиндолският чалгар корумпира съзнанието на младите и ги направи чалгари и немислещи шебеци. Опростачи цяла една нация тоя идиот с неговата чалга. И сега всяка вечер бълва лъжи и обиди по ГЕРБ. Само един безмозъчен човек би повярвал на тая отрепка
9
Банкянcкkия rлупаk се е nocpaл, че му изстива мястото и е впрегнал наш Hugogялko Нugogялков да си отвори дупето и да "напише" "статия" :)
10
Славуца една жена не го прие да създаде поколение с неговите гени, сега се е засилил да ни "оправя" както Симеончо! Да оправи първо себе си, защото Господ наказва за чалгаризирането на едно поколение с безплодие! Колкото пари е завлякъл по офшорки, толкова цирея да му излязат, а на сценаристите му толкова пъпки, все пак те са продажници, наемници на Славуца!Има достатъчно финансии да се направи на жена, така поне като хермафродит може да зачене от себе си!
11
ПОЗОРНО Е , БРАТЯ, ВЪОБЩЕ ДА СЕ ДОПУСНЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ТОЗИ ИЗВЕРГ ДА ПОМИРИШЕ ВЛАСТ
12
Трифонов е мутра и комплексар. Толкоз
13
Това, че мразим ББ не е основание да гласуваме за още по-долен тип бееее
14
Оценка 3.40 от БЪЛГАРИТЕ . ХВАЛА !
15
А престъпната ТИКВА от кой се пази че цялото НСО го пази а да не говорим за частните пазачи на бай Миле от народната любов или от Сретан Йосич ( Амстердама)
16
...да статията ! Малко хора се осмеляват да пишат истината за Дългия Чалгар ! Злопаметен комплексар , напомпан с мпого пари да профанизира Българина ! Не могат да му се отрекат "успехите ! Прави ли ни впечатление , кзлко примитивно е плюенето по Борисов , но никой не споменава и дума , какви ги сътвориха тия , дето искат да го заместят!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
отговор на коментар
България се пише с главна буква, но това не е "важно" трябва да има патос, какво значи тук някакъв правопис?
19
Слави е символ на мутрафонията и чалгата едновременно. Тъжно ще е именно този пошъл тип да направи партия, че и да има глупаци, които да му гласуват. Ноооо, такава е ситуацията в майка България!
20
Пълна порнІография е куц и сляп педІал да води България! На къде ще поведе с Ферари с цвят червен, към Вирджините или други бананови,офшорни земи? ХермафІродитската му порода може единствено бардак да създаде и парите на България да окраде! Дори крадливата свинкя Импексова бледнее пред лакомията на Славуца, бездетния и безроден педІалІ Да развее знамето с цветовете на дъгата и с ДЕОС заедно и под ручка да се изнесат от моята Родина, там където джендъризма е официална религия!
21
ОТ ВСЕКИ ЦЪРВУЛ БЕЙ НЕ СТАВА. ДОРИ И ДА СТАНЕ НЕ МУ ОТИВА.
22
такъв,бил онакъв,а кой му даде трибуна,поле за изява?Сега в опит да ни оноди,скачаме като,ощипани,моми.
23
За такива като тези българина отдавна го е казал : " Краставите магарета през девет баира се подушват." ...Tъкмо докато набива джолани, фатмака ще слуша чалга в оригинал.
24
Браво на автора!
25
Учиндолски е дъното бре, хораааа
26
Поздравленията за верните изводи в статията. НО. Съмнявам се, че партия на този селяк може да събере такива проценти. Все има заблудени хора наоколо, но едва ли чак толкоз. Едно е да декларират намерение, друго е реално да гласуват.
27
Купува си индулгенции с чужди пари! Ако беше толкова свестен, все щеше една жена да се навие да има дете с неговите гени! Бездетник "грижовен" към чужди деца, Жоро Тарабата поне осинови едно, а Хитлер, като не можеше да има си осинови Хитлер юген! Славуца си плаща за опростачването на едно поколение. Съвсем да му изсъхне семето, ако му е останало нещо неизсъхнало!
28
Някога червен Кольо да е познал нещо? Що ли не си спомням. Най-големите разминаване от резултатите са точно на Медиана (червен Кольо)
29
Една дума и тя с правописна грешка!
30
Глупости! Кольо Кармазъ е жалък, несръчен манипулатор, който прави пари от умението си да казва на тези, които му плащат, това което те искат да чуят! А що се отнася до Слафчу, там нещата са вече трагични. Първо, той няма, а и не може да създаде организации в страната на неговата бъдеща партия. Той е майстор в оплюването, подигравката, злобния сарказъм, които са проявление на чудовищния му комплекс за малоценност, но е напълно невеж в неща като партийно строителство, изготвяне на политическа платформа, изборни и управленски стратегии, дефиниция и реализация на приоритети във вътрешните и външните работи, икономиката и т. н., и т. н. Нали направи кастинги за хора, завършили Оксфорд, Кеймбридж и не знам си още какво? Къде са тези хора? Няма ги и никой от тях не е влязъл поне в някаква работна група по Слафчувото партийно строителство! Нека ви кажа, че Слафчо органично не понася хора, които са дори една идея малко по-умни от него, защото той изпитва невероятен страх да не бъде изместен, затова се обгражда с подмазвачи-сценаристи. Като прибавим към всичко това и пословичното му скъперничество, мога да ви гарантирам, че подобен проект е вече мъртвороден! За неща като управление от страна на полусляп човек в инвалидна кличка, който не може да създаде собствено семейство – при всичките му пари – даже няма и да се задълбочавам! Чакам Слафчу да си създаде партийка, белким ме опровергае!
31
Слави направи кастинг за политици. Това показва, чи има намерение да влиза в политиката. Лили Иванова никога не е имала отношение към политиката. Мая Манолова е в политиката. Григор Димитров засега се интересува основно от мацки. Аргументите на автора са несъстоятелни. Разбирам го така яростно да защитава власта защото се е облагодетелствал страхотно. Пи смяна на конфигурацията може да се разпаднат схемите и да настъпят затруднения. Слави се движи с охрана защото освен огромната маса поддръжници има и хейтъри и врагове, които са готови да го разкъсат да не им провали достолука. Времето е дошло за промяна и тази статия подсказва, че страховете са реални и огромни. Не е сън да се размине!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Предполагаемият начин на управление на Трифонов, представен в този пасквил вече го виждаме и живеем почти 9 години. Ама това е без значение, нали?
34
размисли точно в десетката- спокойно обаче, няма да позволим това да се случи. вси още има нормални хора в тази територия.
35
Споко! Kяма да дойде такъв ден. Няма да се наложи да лижетеq там където сте плюли!
36
Моите най-добри приятели от снимката! Славуца и Фатмака
37
Учиндолския селяндур с тоя голям език може само да ми оближе "ауспуха"!
38
Абе хора ,не разбрахте ли, че Слави е МЕДИЙНИЯ АВАНГАРД на БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЯ от Бесепарите,Седесари, Депесари куп други АРИ.........За това толкова дълго време го държат да си дерибейства в Националния ефир обслужвайки техните икономически и политически ИНТЕРЕСИ ! ! ! ЯСНО ЛИ ВИ Е ВЕЧЕ ВСИЧКО ТОВА ИЛИ НЕ ? ? ? ? ?
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Слави цар=ИЗГОНЕН В ИЗГНАНИЕ...
41
МИСЛЯ, ЧЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЕ ПИШЕ ЗА СЕЛСКИЯ ЧАЛГАР. НЕКА ДА СПЕЧЕЛИ, ТОГАВА ЩЕ СЕ ВИДИ ИСТИНАТА. ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ КАКТО ПИШЕ В БИБЛИЯТА. ТОЗИ БЕЗБОЖНИК ЩЕ СИ ПЛАТИ С ЛИХВИТЕ ЗА ВСИЧКИ ЗЛОБНИ ПОДИГРАВКИ С ХОРАТА. ЧЕРНАТА ФЛАНЕЛКА С НАДПИСА Е ТОЧНО ЗА НЕГО. ДА СЕ ПАЗИ ОТ БОЖИЕТО НАКАЗАНИЕ НЕ ОТ СИСТЕМАТА!!
42
До всички! Пълни нещастници!... И гербаджий и бесепари, полудявате от страх, че Слави може да направи нещо идтинско, че може да вземе кокълът от устата ви! Направили партия ще удари в земята и герб и бсп!!!
43
Трифонов да влезе в политиката и да разгони тази шайка от крадливи, мързеливи и гледащи само келепира политици от всякакви партии! Освен това е абсолютен професионалист в работата си, което може да пренесе и в политиката!
44
АТАКА рошко забий на славака мекия си бахур...
45
Патриотите сриват ГЕРБ с всеки изминат ден ,което е много срашно за държавата.
46
Ако е така, то за другите ( 40 партии ) остават 29% - няма и по 1% за партия ! Това е огромна манипулация на червения Кольо Колев. Но ако е истина, все пак има и нещо обнадеждаващо - и това е, че 10% от дебилите на Иво Христов са се вразумили.
47
Какъв е проблема?Смърдялко -слугата на Бойку,се страхува от евентуална партия на Славуца!?
48
Блестящо написано.Славчо е опасност не просто за демокрацията, но и за корена на нацията българска. Той е някакъв мутант, извращение на природата.
49
Червен Кольо освен че е манипулатор и лъжец е и добре подплатен от някой, а сега сетете се от кой
50
Ако тоя алчен измамник направи партия и дойде на власт това ще е краят на България! Преди време бях на маса с една разнородна компания, 10-тина души. По едно време единия каза, че Слави щял да дойде. Всички, до един, на масата се молеха да стане нещо та тоя урод да се откаже да идва. Няколко души, които го познаваха, споделиха, че това е най-неприятния тип на света! Дойде! Никой не искаше да комуникира с него!Едвам го изтърпяха, едва ли не от куртоазия...Всичко в статията е абсолютно точно! Всички политици му минаха през шоуто, лизаха му г"ъ, той в замяна им правеше ф "цио. Само един единствен никога не е участвал в тъпанарското му шоу и той се казва Волен Сидеров -направете справка, ако не вярвате! Валери Симеонов поне два пъти му търка диванчето да му подаква. Кунева, Радев, Корнелия, Сергей, Бойко.....всички....му излъскаха дивана, с всички тях е имал вземане-даване, разбирайте обмен на финансови средства, Слави и в кенефа не ходи безплатно.
52
За късно родените и ангажирани с днешните властимащи. Роналд Рейгън,нали уж беше само един от многото американски актьори,но успя да преобрази една голяма част от света,свързана със бетонния Съветски съюз.Г-н Борисов от пожерникар,днес управлява българската общност и никой не смее да се изкашля дори.Един именит треньор по футбол,както виждаме,не е полеви играч,но отборът му печели.Сашо Диков е бивш скиор,но днес е журналист-водещ в тв предавания,които не е за заобиколяване,защото езикът му реже като скалпел когато почувства че събеседникът му е от голямото семейство на олигарсите.ТВ-"Европа",превърнала се в "кучарник"за двуноги псета и тя брани пространството си.Там,"камъкът" в обувките им е президента Р.Радев. Цецо рани,те борят. напълни
53
ТРИФОНОВ ПАРТИЕН ЛИДЕР? БАРЕКОВ № 2 ! ЩЕ ОБЕЩАВА,ЩЕ СЕ КЪЛНЕ КАТО РОСЕН ПЕТРОВ, НАКРАЯ ЩЕ СВЪРШИ КАТО ТЯХ. НА БУНИЩЕТО!
54
Да много точна ''преценка''–''Едно е да искаш ,друго е да искаш,а за третото и четвъртото ''-няма чалгаря кураж че Тапира ще го носи до урната да гласува но се спъна и разля Шербета и сега чака друго Тревопасно да го носи но то носи само булки по свадбите и ако му се одаде ще я изперка като предашка мазилка.Та бъдете спокойни той не можа да вкара Ѝ ЕДНА депутатка та ''Щял'' да вземи толкова много проценти ВСЕ ЕДНО ПАК Е НА "КОНЦЕРТ" във Лондон и се хвали пред електората Но във Бг нещата са Други и затова даже и ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ от ефира ѝ то скоро време защото си плаща да го излъчват....Та Ѝ на тапира саму сложени ОЧИЛА за да вижда сламата като люцерна.....И затова се спотайва като пръднал Заяк във люцерна....????Но е ШАРЕН като Бачковска торбичка Ѝ се вижда от далече а пък че куца всички знаят и затова НЕ БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ....!
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
на музиката и журналистиката да вземат да се разберат като хора. Трудно се живее в тая опоскана държава и спорове кой е булката и кой младоженеца едва ли са най-важни.
57
И Радев и Слави са от една порода - злобни , завистливи и отмъстителни селяни. Това ли искаш Народе ????????????????
58
Шубето е голям страх, че идва края на един сайт, който бълва простотии и гнусотии по лица и събития от които панически се страхува. Само Слави миже да събере 30-40 000 без да им плаща и обединява. Хайде пик, съберете поне 100? Опитайте и ще разберете колко сте безпомощни. Смешници наричащи себе си журналисти. Кого лъжете? И вие знаете, че не сте такива. Идва време да се отговаря, трябва да го знаете.
59
Той и Бареков направи партия и знаете каде е сега.Само лапат политиците а народа беднее.Живи и здрави да са.
60
Едно е КуКу Бенд, а съвсем друго е Чалгаря Слави. Верно, че понякога той пее патриотични песни, но ги пее лошо и с неприятен просташки глас. Много по-добре биха звучали от изпълнители като Борис и Годжи. Бенда начело с Евгени е супер, но той и споменатите двама не могат да се противопоставят на чалгаджията. Рейтинга на последния е рейтинг на бенда, а не на него. Помислете може ли Слави и бенда да управляват страната. Не се заблуждавайте!!!
61
Много се е запенил автора. Прилича на завист или на платено плюене.
62
Pickаджиите злобни и завистливи. Нямат дори доблест да приемат истината в очите.
63
Червени Колю е кретен, Фарчилото и Славуца са кретени, и ги слушат два стадиона ретини, това е цялата сметка на ситуацията. Все е едно къде ще отседнат (гласуват) червените кретени и коя курабия от тия двете, или Импексовата барсала ще изберат..
64
Рошана Е.бана Пияна.....зашто помачорите мрете да е кажувате росен ???..Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и .Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
65
Много ми е ЛЮБОПИТНО да видя учиндолския магаретар на трибуната на Народното събрание, как ще говори БЕЗ АУТО-КЮ! Този имбецил, даже когато нещо му е написано, не може да го прочете като хората, как би говорил от свое име. Сравнението с Бареков е некоректно дотолкова, доколкото Учиндолецът изобщо не може да се мери по интелект с Дудука. Виж, като душевна мръсотия са си просто лика-прилика!
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
Здрасти Heдялкo ! Ще започна отзад напред. За моята охрана. Плащам от личната си сметка за охраната. Питай този който те храни защо ползва два камиона държавна охрана на която ние плащаме. Той отдавна има проблеми с човек от Сърбия. Дължи му 400 000 евра, които са платени от сърбина за да стане от никой - главен секретар на МВР За опростачването на цели поколения българи. Моето участие тук е много скромно. Оня с мушамата от Банкя сам е признавал на два пъти, че е простак. Той успя да опростачи голяма част от българите в последните 9-10 години. Ти си само един от тях. Твърдиш , че съм мутра. Нека да ти кажа, че не аз съм застрелял Стефан Деспотов, не съм заплашвал брат ти с убийство и не съм го карал да търси най хубавото място в Бургаските гробища. Аз не съм правил контрабанда със сухо мляко от Украйна заедно с Митьо от с. Ветрен ( сегашния кмет на Бургас). Не съм правил контрабанда с цигари. Не съм бил участник в наркотрафик. Не съм крал автомобили и да съм ги изнасял за Македония. Не съм хващан с крадена кола в Унгария. Моя приятелка не е взривявана в центъра на София вместо мен. Не съм тарашил пазарджиите в Илиенци. Не съм държал пояса на Бай Миле, Самоковец, Маджо, Маргините и Пашата.Не съм наричал Доналд Туск - Турск. Не съм кръщавал Жан Клод Юнкер на Жан Клон Юнкер. Завчера не съм казвал , че министъра на енергетика е Теменужка Пyткoвa. Не съм крал от европейските пари, не съм ограбил КТБ, нямам нищо общо със стиропора. Нямам нищо общо с други две прасета и не ям с тях от една копаня. Heдялкo, докажи , че съм мутра и простак, иначе отново ще те осъдя. След това ще те купя заедно със занятието което упражняваш. И ще те продам за без пари. Знаеш, че това го мога. Знаеш също, че твоят любимец от Банкя ще бъде свален от власт с избори или от мен или от генерал Радев.
68
Червен Колю полва похвати от времето на социализЪма т.е пускане на слухове под форма на информация относно Слави и пРезидента като по рано се наблягаше на битовите недоимъци ще пускат олио няма да има олио запасявайте се с картофи пускат това онова което липсваше на пазара в магазините. И народът се юркаше насам натам особено срещу празници .Това е методът на политическите слухове който е изпитана мярка на БСП Днес подставени лица на БСП неспирно търсят битовите слабости от бълхата до слона.А ГЕРБ не обръщат внимание но малкото камъче обръща каруцата и точно това самовлюбие може да ги закопае и винаги да търсят коалиционен партньор който да им ивива ръце вече това се случва два пъти а знаем приказката за счупената стомна.Въпросът със цените на горивата алчността на застрахователните дружества с повишаване застраховките мизерните "увеличения" на пенсиите набезите на престъпността създава страх и несигурност и безверие във властта.Външната политика и резултатите от нея не се усещат в материален еквивалент в по бързо увеличаване на стандарт на живот в държавата мудноста на държавната администрация разкарване на хората по многобройни институции за решаване лични а и обществени проблеми лекарствените проблеми всичко което е свързано с ежедневните необходимости да бъдат справедливо решени дразнят хората и рефлектират подкопаващо доверието и като се използва от БСПпо най агресивен начин А че БСП са високопарна партия на която и дай да прави заседания конгресиосновни насоки и да изпълнава чужди външни поръчки с цел финансово облагодетелствуване и власт това е от времето на болшевизацията и та до днес Тя се бори с ъс собствената си история която я изобличава и езагубила доверие което иска да спечели като се надява че всичките и провали ще бъдат забравени от новите поколения Но това няма да стане Нищо не може да се скрие или изопачи.За това тя няма бъдеще.със идеята за социализъм и приема консерватизмът на Русия основан на на източно православното християнство идващ от Русия.Всичко зависи от качеството и информираността на идващите поколения.
69
Приятелю, това което си написал можеш да го бръщолевиш в Пенсионерския клуб в населеното място където живееш. Със сигурност не разбираш значението повечето думи които ползваш в това което си написал. Не си губи времето. Иди и копай в градината. Пази се от слънцето, на възраст си. Личи по писането. Усукваш го и само ти разбираш какво си искал да кажеш. А бе ти да не си Димитър Пенев ? Само неговата глава може да роди такива изгъзици.
70
От много време телевизиите БНТ бТВ Нова Европа-тв Канал3 и други са си като чисти партии - канят всяка сутрин ГЕРБЕРИ БЕСЕПАРИ КАРАТ СЕ КРЕЩЯТ СЕ....
71
На Славуца Езика ме Е по-голям от Афрканския Тапир Б.В.Рошко и другите прозводни ВЗЕТИ ЗАЕДНОа а да се знае че Тапира има хоботче и езика е по-голям за да се напасе иначе ще има ГОЛОДОМОР па руски а за помачора е ЯСНО във заглавието му е адреса даже и ЕГН-то....но май че Е ФАЛШИМЕНТО като него.....и затова е помъчен за да лъже...Росене Росене през дупките ти се вижда ПОСТ КОМУНИЗЪМА....????
72
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
73
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
74
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
75
не ви е срам, цензори. Край да чета вашия сайт
76
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и .Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
77
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
78
Слабак учиндолец
79
Ако мутрата от Банкя продължава с невиждания геноцид ако не спре да се прави на голямата работа ако не се отърси от тази неграмотна паплач около себе си ако не направи РАДИКАЛНИ промени в държавата и не тръгне по пътя на големия ОРБАН хората ще гласуват не само за Слави но и за РОГАТИЯ само и само да го пратят в историята !!!
80
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и .Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
81
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
82
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и .Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
83
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и .Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
84
Аз,моето семейство,познати ще гласуваме за Слави! ГЕРБ ни управлявст 10 години,докъде ни докараха? Доволни ли сте отбивота си,Българи? Да изметем тази пасмина,гнилочът ГЕРБ!!!
85
Трудно е да си представим, че изчадията на кич-комунизма ще управляват някога Евро-атлантическа България. Каквито и машинации да измислят руските шпиони, предвождани от циганката Нинова и от полу-грамотния фатмак Радев, нищо не може да отмени установяването на Новия световен ред след близката космическа война. Иначе поздравления за автора за актуалната и перфектна статия. бг-европеец
86
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
87
На времето имаше един филм,който се казваше:Денят в който рибите изплуваха,,Ето това ще стане,ако тези двамата докопат властта!
88
че след президентските избори започна началото на края на ГЕРБ. Манипулациите на ПИК и съдружниците им няма да помогнат. Народът е притиснат до стената и въпрос на време е да измете самозабравилите се управляващи.
89
СЛАВИ ЩЕ УПРАВЛЯВА МНОГО ПО ДОБРЕ ОТ МУТРАТА. КАК ПРЕДИ 10 ГОД ЕДНА НЕУСПЯЛА ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ СБИРЩИНА СЪЗДАДЕ НЯКАКВА ОПГ ГЕРБ КОЯТО СЕГА СЕ ИМА ЗА ЕЛИТ. КОГА ЦЕЦКО ФИСКУЛТУРНИКА Е СМЯТАЛ ЧЕ ЩЕ Е ВТОРИ В ДЪРЖАВАТА КОГА МЕНДА Е МИСЛИЛА ЧЕ БЮДЖЕТ ЩЕ ПРАВИ КОГА РУМЯНА БЪЧВАРОВА Е МИСЛИЛА ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВА МВР. АБЕ ВСИЧКО Е ИЗМИСЛЕНО НО НЕ ОТ ХОРАТА КОИТО СЕ МЪЧАТ. ЗАЩО СЛАВИ ДА НЯМА ПАРТИЯ. ЗАЩО ГЕРБ СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА ВЕЧНО НЕЗАМЕНИМИ. ИМА УМНИ ХОРА В ЧУЖБИНА КОИТО ЩЕ СА НАДЕЖДА. ТОВА ЧЕ НИ КОМАНДВА ПРЕМИЕР ПОЖАРНИКАР Е НЕ СМЕШНО. ЖАЛКО Е. ПРОСТО ТАКЪВ МОМЕНТ БЕШЕ ПОДЛЪГАНИ ОБЕЗВЕРЕНИ ОТЧАЯНИ ГЛАСУВАХА ЗА БОЙКО. НЕ ЗА ГЕРБ А ЗА БОЙКО. ВЪРТЯ СЕ СУКА СЕ И ЕТО ВИ РЕЗУЛТАТ 10 ГОД НИЩО ЗА ХОРАТА ГОДИНИ НА КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ СТИРОПОР КРАЖБИ ПЪТИЩА КРАЖБИ. СЕГА ЩЕ МУ ВИДИМЕ ХАИРА И ВЪВ ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА НАШИЯ И НИЩО ЧУДНО ДА НИ Е ПРОДАЛ НЯКЪДЕ
90
куц тъп чалгар и крадлив селски каруцар-лика прилика водени от дъртата крушарска долна уруспия
91
ВОВА ! Помагай ! В МКС се усрахме до ластика ! Слава на Русия !
92
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
93
само такъв не сме имали,то и без това държавата е пълно шоу със султанки,десита,цецки,физкултурници,сик и мик и т.н,та да е найстина ШОУ Държавка,а защо не да се кандидатира????!!!!!И сега трийте ПИК и пишете пак нецензурно!!
94
Нещо за деня в който Борисов и слугинажа МУ си заминава?!
95
Доде ли великия ден, Славчо, главминпред /главен министър-председател/ на Родината, то първата му работа е да издаде заповед за назначение на електоралната единица, Недю за главчисмет /главен чистачо-метач/ на бул. "Дондуков"!!!
96
Слави да е нормален мъж, след като чеiто заплашва Съботин Съботинов да го изклати анално.
97
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
98
страхливците от пик упражняват цензура
99
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
100
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
101
Защо ли ми се струва мако ,,нагласена,, да е тази статия....? Единственото нещо което прави президента от как е избран е, от време на време да ,,сритва,, дебеля з..к на Б.Б (Цвък.Цвък и той получава по някой ритник). В същото време толкова злоба и усилия в омаскаряването му се хвърлят.... Явно, все пак създава проблем на някой...На кого ли...?
102
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
103
Трифонов ще дойде на власт в шестък на 32.Той отново е изтъргувал появяването си на политическата сцена,но само така,за личен рейтинг,защото предаването му е в реанимация.Колкото до партия,ако кгб му отпусне пари,ще замъреляви някаква чалга група,колкото да покаже,че е усвоил парите и толкова.Политиката си е зверска работа и за сериозни хора,независимо с какви намерения работят,Трифонов е за момента,за биса и за парата.Имаше време,когато младите щяха да го последват,когато го считаха за свой и изразител на общите им стремежи,сега с тази огромна охрана,черни джипове,поведение на мафиотски бос много се съмнявам в негов политически проект.
104
Ако Тодор Колев не беше направил предаването 'Как ще ги стигнем американцште', какво щеше да копира Славуца ? Това е едно вулгарно и нескопосано плагиатство ! Тодор Колев изпя много песни , в чиито текстове простаците не можаха да проумеят, че бяха една снимка, една дисекция на комунистическото ни време в което живеехме! Какви са песните на Славчо ? Какво може да се научи от тях ? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО ! Долнопробна чалга ! Простащина, примитивен цинизъм, начин за правене на лесни пари. Отскоро Славчо ходи с черна тишъртка, защото страдал за болните, гладните, инвалидите. ДАЛИ ТЛЯБВА ДА МЕ ВЯРВАМЕ ?
105
FATMAKA E PROST KATO SEBE SI I PERSONA NON GRATA (KARAKONDJOLA) NA DVA TRUDOVI DOGOVORA V V V S.SLAVUC 4UKUNDUROV E RADIOAKTIVEN CARVUL ,KOITO TREA GO ZATVORIM V KONVEIRN ZA RADIOAKTIVEN BOKLUK.
106
отговор на коментар
бегай бързо хралупар смотан,на никой няма да липсваш льольо
107
отговор на коментар
СТРУВА МИ СЕ ,ЧЕ ТИ ДАВАШ НАРЕД.....
108
ще дойде на кукуво лято И когато си види врата без огледало. младите навън не са толкова прости, както тукашните. от 20 годишни на студентски бригади тръгнаха, та чак и до над 30, 33, 34, 35 са мнозина. писна ни от лъжите ви. все пак не ви виним. всеки мисли за кокала, най-вече за големите пари. магазини от пиле и мляко има, а без пари, съвкупни са нещата, нека се опитат, все тая ни е вече, свиквайте, по-зле за някои си, ако чакате Слави и сие да ви оправят, това си е ваш проблем. на вън тези които са не са разчитали на разни ми политици, тръгнаха и не искат да чуят за когото и да е било. някои търсят връзки от еродирани роднини, но нейсе, идват виждат, опитват и обратно. лошо, лошо, но от българия по лошо нема, щом християни и турци се изнасят масово, а и останали, нещо в държавицата ни не е наред, а щял Слави, кой си ти бре, и там твоите музиканти, прависти ли са, доктори ли са, там има голям проблем и при доктори, и при юристи(нотариуси), навързани са като свински черва всички ви, ако си някой, да имат сметка от теб, ще ти обърне внимание доктора, същото е и при юристи и нотариуси, заедно правят, те си знаят, обират земи, имоти, кой - по умният, по еродираният брат, сестра, а и от там много бедни и заможни, а кои са заможните, които крадат, а децата им хляб от магазина ги мързи да си купят, 80 годишните им родители им гледат децата, пазаруват, готвят, и кои са, същите-родители на комунисти, деца от герб, пари имат, обикалят светът, а тук ги подхвърлят храна и вие, ние пишем, не съм наивен, може да съм прост, но не и будала, а в бг, всеки гледа да те измами-комшия било, управител на блок също, кой по тарикат те мами, но не мисля, че в случаят Бойко Б. е виновен, сами не си ли подредим къщурката, и бсп, и слави, и президента и кой да дойде ще гинем в мръсотия, ще ни хапят кучетата, убиват, Вече започваме да си внушаваме, а може и не, че тези които са отвън ни следят във фейса и правят мръсотии... с каишка куче, как бе, стопанино, пускаш това огромно куче от нива на нива, на кого да се оплаче господинът, че е гонел животинчетата, дори ги е разкъсал, не съм по темата, но това го очаква и Слави, ако дойде на власт, ум не ми побира, как ще се справи с 1001 и повече може би неща, които не трябва да се случват Или и пак същото, в опозиция и те... и така докато не остане човек на тази земя(в преносен, но що не и да се получат нещата(. 30 години лъжи, не ви вярваме, всеки не се ли очовечи , няма как да се оправи-ще вдишваме кюмюра в стаите, ще изхвърлят всичко , що им попадне на улицата, домоуправители ще продължават да лъжат хорицата, навсякъде кой тарикат, добре за него, но кой, скромен в булгария , лошо му се пише, ще има да го мамят, грабят, Наивност мама, наивност, живеем във вълчи времена, нищо общо няма времето на Живков със сега, все пак не съм комунист и никога няма да бъда, а и времето ми е отминало, но имаше ред, дисциплина, а сега разхайтена команда, а и много прост , неук народ, с малки изключения. Липса на първите седем години или както ми казва един от село пенсионер. Ти какво искаш от селата, израснали при животните, на нивата, Ами дано не дочакаме това време, Поне учтивата форма-Добър ден, Аз съм инспектор, раздавач от х, фирма, представяйте се, много измамници с униформи и при живково време е имало, Сега вземаш от боклука някоя изхвърлена униформа, шапка хахаха и се представяш, а поне живковите казват Добър ден, а тези ... чудим се дали да им отворим или не... И пак Борисов Батето виновен, вие ... БОЙКО НЕ ВИ Е ВИНОВЕН И ПАК ЩЕ НАСТРОИМ НАРОДА ДА ГЛАСУВА ЗА НЕГО, ЗА ПАРТИЯ ГЕРБ, ЗАЩОТО ЗА СЕГА НЕ ВИЖДАМЕ ПО ЧОВЕЧНИ И МЛАДИ, И МОЖЕЩИ ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ. КОНКУРЕНЦИЯ. АКО ПИТАТЕ МЕН, АЗ БИХ И МНОЗИНА СЛЕД МЕН ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ... Как да гласувам за Краси Рярдков, като понякога говори неприлични неща... И като влезе от Родопите там, ще им размахва лакът ръка, на бабите от Гуерб, и за бабите Пена, Гуца, там бе, Рядков са все баби повечето, над половин век са вече, а бяха през 2007, на 39/родени през 1968, или сеир да има в парламънтъ, чок сеир булгар
109
Слав е Бог ! Лично съм го виждал да кове Тиквата !
110
Нидялник.... Купен ли си или си н...н от Борисов!!!???
111
gerb ot strax se naakaxte i se podpisaxte aide s zdrave da se maxnete zavinagi
112
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
113
Отлична статия ама кой да я разбере...останаха тук чалгари ,сигани и изкуфели старци...
114
Преди години, когато бастуна Слави заяви, че ако се е кандидатирал за президент е щял да спечели още на първи тур, се разбра, че сумарно в изборите ще участват 130% от имащите право да гласуват. Няма нищо учудващо да спечели 32%, при такива "изчислители".
115
отговор на коментар
Тиквун какъв е ?!h
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е политикът, към когото имате най-голямо доверие?
архив

Дядо вика на внука си:
- Бягай да се криеш! Даскалицата ти идва, а ти днеска отсъстваш...
- Ти бягай, аз й казах, че си умрял!

няма нови новини
Днес: 98
hot
най-четени новини в момента
сега
2248
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Най-хубавите и изгодни подаръци на щанда на издателство "Милениум" - вземете литературните бестселъри на сензационни цени от "Панаира на книгата" (ОБНОВЕНА)
x
Учени създадоха ваксина срещу заболяване при пчелите
x