ДЕН ЗА ТРАУР: Озвучават Бургас с песните на Ваня Костова в нейна памет

ГОРЕЩО

ДЕН ЗА ТРАУР: Озвучават Бургас с песните на Ваня Костова в нейна памет

11986
на 07.05.2021
ДЕН ЗА ТРАУР: Озвучават Бургас с песните на Ваня Костова в нейна памет
Автор:   ПИК

Ваня Костова отлетя, за да свети на небето, но останаха нейните прекрасни песни. Всеки бургазлия и гост на града може да ги чуе днес.

препоръчано

В 12 часа бе включено външно озвучаване при експоцентър "Флора", сградата на Общината, Културен дом на нефтохимика, Културен център "Морско казино" и Младежки културен център.

Всеки, който желае да остави цвете в памет на Ваня Костова, може да го направи на Часовника от 12 часа днес, обявиха от местната община. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това