Депутатите се събират на извънредно заседание в сряда

Епицентър

Депутатите се събират на извънредно заседание в сряда

67884
преди 4 часа
Депутатите се събират на извънредно заседание в сряда
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Извънредно заседание на отиващото си 50-о Народно събрание все пак ще има въпреки предизборната кампания, в рамките на която законодателната институция не може да заседава, съобщи "Труд".

препоръчано

“Ще се съберем най-вероятно в сряда. Почти сигурно е, но все още не е обявено официално”, коментира народен представител.

Причината - пореден и последен в рамките на тази легислатура опит да се гласуват нормативните промени, касаещи промените в Плана за възстановяване, които ако не приемем спешно, няма да получим 653 млн. евро.

Именно това гласуване породи ексцесии в последния редовен ден на парламента, когато ИТН и “Възраждане” блокираха трибуната и не позволиха гласуването на промените.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Голям рев за този арестувания с белязаните пари - по същия начин Киро арестува Севда. Равно отдалечен премиер значи нова сглобка, но по-лоша. Ако сме на власт, пускаме Плана за възстановяване (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Голям рев за този арестувания с белязаните пари - по същия начин Киро арестува Севда. Равно отдалечен премиер значи нова сглобка, но по-лоша. Ако сме на власт, пускаме Плана за възстановяване (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК