Вход
София
Времето в София 22 o C

Депутатка от ГЕРБ възмутена за освобождаването на Полфрийман: Как да опазим децата си от убиеца Полфрмийман, г-н Калпакчиев, когото вие така великодушно пуснахте?

Депутатка от ГЕРБ възмутена за освобождаването на Полфрийман: Как да опазим децата си от убиеца Полфрмийман, г-н Калпакчиев, когото вие така великодушно пуснахте?

на 21.09.2019
23043
38
Депутатка от ГЕРБ възмутена за освобождаването на Полфрийман: Как да опазим децата си от убиеца Полфрмийман, г-н Калпакчиев, когото вие така великодушно пуснахте?
Автор: ПИК
21.09.2019
38
23043

Като юрист знам, че съдебни решения не се коментират. Политиците трябва да сме съвсем въздържани.  Като родител обаче, не мога да приема, че вчера Българският съд освободи преждевременно убиеца Джок Полфрийман – осъден през 2011-а на 20 години затвор за това, че наръга с нож и уби по най-зверски начин студента Андрей Монов и рани Антоан Захариев в центъра на София. Това написа на страницата си във Фейсбук депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова в коментар за предсрочното пускане от затвора на убиеца. 

Заради решението на съдийски състав с председател Калин Калпакчиев се питам как да опазим децата си от убиеца Джок Полфрийман, г-н Калпакчиев, когото вие така великодушно пуснахте на свобода предсрочно, пита тя председателя на САС и шеф на Съюза на съдиите Калин Калпакчиев, който е един от тримата членове на съдебния състав, пуснал на свобода седем години предсрочно австралиеца. 

Пускането му възмути всички политически сили, в медиите и социалните мрежи няма нито едно мнение в подкрепа на решението на апелативния съд. 

Запитан вчера за решението на съда, съдия Калпакчиев, вместо да коментира темата, отговори с нападки срещу избора на нов главен прокурор.  

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(38)
1
15 лумпена от левскарското София запад пияни и дрогиран нападат с камъни и ножове джок,той се самоотбранява.един от шефовете на тая пасмина по обед пиян и дрогиран претрепа жена на пазара,но нали са децата на таки и ДС,няма арессти за тях
2
уважаема депутатке маже да ги опазим ако гласувате адекватни закони , той ли гласува законите, не него трябва да питаме ,а 240 фигуранти в НС
3
Тази Дуловска духалка е юрист колкото аз съм танкист. Решенията на съда се изпълняват а не се коментират. Тази повече от 10 години е депутат и гласува закони а сега е недоволна от изпълнението им
4
Подпряла си брадата като артистка на пощенска картичка преди 100 години , неуспешен опит да гледа "умно" - и тя реши да е "съпричастна" , а до сега спа ! А относно децата , твойто защо го домъкна в София ? Върни го в Дулово , но не с джипове и лимузини , защото нашите деца имат право да дишат чист въздух , да не преживяват климатични катастрофи , Земята не издържа повече и ни го показва перманентно !
5
Каква нешо , какво чудо , какъв плам , каква мощ в една единствена женица ! Малко позакъсня с реакцията си , но.....карай , пак ще й влезе в актива.
6
ДЖАМБАЗКИ ДНЕС БЕШЕ ПРАВ - КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВСС ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЛИЗАН ПАНТОФ, КАЛПАКЧИЕВ, ВЕСИСЛАВА ИВАНОВА, СЛЕДОВАТЕЛЯ БОЙКО АТАНАСОВ И ВСИЧКИ ТЕЗИ, СЪДИИ,ПРОКУРОРИ, СЛЕДОВАТЕЛИ КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ПОЛИТИКА !!!! ИЛИ СЕ ОПРЕДЕЛЯШ КАТО СЪДИЯ, ПРОКУРОР, СЛЕДОВАТЕЛ ИЛИ ПОЛИТИКАНСТВАШ!! ТЕЗИ КАТО КАЛПАКЧИЕВ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНИ ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. АБСОЛЮТНО ПОДРИВНИ ЕЛЕМЕНТИ. АЗ ПЪК БИХ КАЗАЛ НА ТОЗИ ЧВОР КАЛПАКЧИЕВ: " ТИ , ОЧИЛАТКО ДОКОГА ЩЕ ГЛЕДАШ В КАНЧЕТО НА ДРУГИТЕ, А НЕ СИ ГЛЕДАШ СЪДИЙСКИЯ ОКАЛЯН Г-З!!!
7
И тая МИСИРКА да се изкаже по въпроса....))))) Спас Гърневски кога е на ред....))))?!
8
То тва дребна работа ама що тая не се подмива,целото НСО осмърдя?!
9
Тази проста фитка да попита лидера си ББ, кой нареди на съдебния състав да освободи австралиеца, по искане на Австралия, която е управлявана от Английската кралица, за да може Борисов да я посети.
10
Какъв професионалист правист е миризливката? Била е юрисконсулт в Тубдиспансера в Русе и любовница на правилния депутат от ГЕРБ.
12
Прилага се двоен стандарт понеже по същото време съдия в Англия даде на местен наркоман 6 годишна присъда за Убийството на български гражданин. Не е намалил с 6 години, а е дал само 6 години!!!! Постъпката на английския съдия обаче не се коментира и няма никакви атаки срещу него. Защо така?
13
..................ДЕСООООО ПРОССТААААА СЕЛЗКААААА !......КУДЕ СА БУТАШ КЛИТУР БАЦОФ !....
14
............................................................КОИ ИБЕ ПРЪВИ ТОИ НЕ УМИРА !........................................................ ........................................ДВЕ СНАХИ......БАЦО И ЦЕЦО СА НАРОДНИ ГЕРОИ !................................... .....................................И СА ВЕЧИ У ФИЛМА !.........А ТАЯ И ТОЯ АУСТРАЛИ СИ ПРИЛИЧАТ !......УБИИЦИ СА И ДВАМАТА !........ТАЯ ТЕПА У МАНДРАТА АУСТРАЛИ НА УЛУЦАТА !........КОИЕ Е ЕДНО И СУШТО !................
15
С тези големи ръчища и мозъчен багаж си е за мотика , но не за политика !
16
Да не се коментира решение на съда?Кой ги направи"толкова недависими"?Това е ужасна грешка!Когато няма контрол стават страшни неща. Ние им плащаме ,осигуровките, заплатите,охраната.И накрая сме господин никой.Това докато не се промени няма да има правосъдие.А те независими ли са наистина?Мноооого са зависими даже.Едно време като зависими бяха много на място.Имаше си много добри и адекватни присъди.Сега е една кочина,непочистено от 30 години
17
Да не се коментира решение на съда?Кой ги направи"толкова недависими"?Това е ужасна грешка!Когато няма контрол стават страшни неща. Ние им плащаме ,осигуровките, заплатите,охраната.И накрая сме господин никой.Това докато не се промени няма да има правосъдие.А те независими ли са наистина?Мноооого са зависими даже.Едно време като зависими бяха много на място.Имаше си много добри и адекватни присъди.Сега е една кочина,непочистено от 30 години
18
Милата тя! Ти да видиш - какво направихте в Парламента със законите, касаещи съдебната система? Докато съдиите не се избират от народа все така ще е. Там са цели роди и семейства.... там просто си следват нещата от първото и някои други неща още де. Ама улисани в кадруването в администрацията в НС, което отвсякъде си е несвойствена работа, доведе до количествени натрупвания и качествени изменения, именно в законите, които гледате.
19
Щом и тежката артилерия на ГЕРБ се изказа, значи това е една от малкото теми, които ГЕРБ могат да развеят. С другото не става. Иначе къде е логиката на възгласа - кой ще пази децата ни? Каква е разликата дали след 8 години или сега същият човек ще е свободен. След осем години кой ще пази децата ни? 14 човека да нападнат един. Който не го е преживявал той може да си изфантазира каквото иска. Обаче който е бил в такава ситуация, знае че човек не мисли. Управлява го единствено чувството за самосъхранение. Времето е на забавен виждаш само някой от водачите, ударите нямат значение, изтръпнал си, опитваш се по всякакъв начин да нараниш единствения, който виждаш, за да остане стадото без водач. Ако нямаш нож хвърляш камък, ако нямаш камък удряш, за да нараниш. Това е стандартната реакция на крайна самозащита, когато си приценил шансовете си за оцеляване за нулеви. Другото е корупция дали на съд, дали на експертиза. А сегашната реакция на политици ми прилича на превантивно действие на орда, която има съзнание, че е смазала множество животи и се бои от крайна самозащита на някоя жертва.
20
Остава да се види кой престъпник-Премиер,Председател на НС или друга отрепка от мутренската “демокрация” е предложил този член от закона и кои го е гласувал! Кой е дал право на съдебната власт сама да си определя заплатата. Под тогата на съдии се крие проста селяния от случайници,попаднали там с връзки и никакъв професионализъм.
21
За корупция и подкуп 20 години, за убийство 6 с добър съдия 4 години. Съдебна система на република България. Смях в залата.
22
Бре каква пу--ка е била като млада, и на каква змия-очиларка е заприличала днес.
23
отговор на коментар
Селяк нали знаеш какво е писането с големи букви. Освен глупостите които пишеш значи че си с малка пи.....ка
24
А как да опазим децата си от ГЕРБ аджийската прокуратура, която за щяло и нещяло ги вкарва по арестите? Само защото имат различно мнение?
25
КОМЕНТАР: Коментарите по-горе са достатъчно красноречиви. КРАЙ на КОМЕНТАРА. :-)
26
Вчера шайката на Лозата Панов, в лицето на Калин Калпака, пуснаха предсрочно убиец на българин, както навремето Мая Костинбродска измисли закон, за предсрочното освобождаване на изнасилвача и търговеца на наркотици Ванко 1, но както винаги дебилите мълчите, като комуняци на разпит, но за едно убито куче ореваха орталъка. Ега ти скапания импексов народ, наистина ще излезе, че е 80% от дебили, както каза съветника на Румен Пъпката!!
27
Нали ти си го избра! Това е съдебната система в бг-то.
28
Дали пък Фрииман не е прав,?
29
Тaя е абсолютна дeпyткa . И за нея прeпоръчвам инtимoхелп, чи ни съ тpай, обгaзявaнето е нетъpпимо :-(--- :&
30
7+7=14. 15+14=29. Heди+Ивa=69
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Vreme e GERB da si hodiat!!Kradzi upravliavat tazi durjava!
33
Pravo kazvash,ne sa 80% debilite !!!Kakto kaza vinetu,zelia material e losh!
34
Спомнете си, че това убийство се случи след като глутница от 13 хулиганчета нападат и бият човек посред нощ и в това време минава въпросният "убиец", който се спуска да помогне на несретника. В този момент агресията се прехвърля върху него, той опитва да се спаси и в мелето намушква един от нападателите си. Явно е, че това убийство е резултат на самозащита. Не го оправдавам, но не бъдете толкова крайни в оценките си.
35
Аз пък съм фен българските чиновнички и политички да изглеждат като по-шарен вариант на соц лелки от 1973г. Веднага ми отключва архетипа да се затичам хлипайки "ама моля другарко, а Гошко каза...."
36
Дуловската селяндурка и полуграмотна, некадърна и тъпа банкянска слугиня, и тя, завалийката, се изходила по въпроса! Австралиецът, дуловска слугиньо е освободен според закон, гласуван от вас - корумпираните, алчни, неграмотни и нагли герберастки простаци, като този закон е най-силно защитаван от олигофрена Кирилов, с извинение, български "правосъден" министър! позор ма, дуловска селяндурке! А, нещо да кажеш за милионите, които мъжът ти "спечелил" от обществени поръчки, докато ти си депутатствала, тоест - докато си си вдигала краката където и на когото свариш!
37
Атанасова, за пореден път ти казвам мий я таа пyткa ве.
38
Браво, колежке Атанасова! Кога ще направим един дует двамата?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 13987
архив

Двама влюбени. Тя му казва:
- Скъпи, много искам да сключим брак, обаче… в работата ще тръгнат едни клюки, хич не ми се иска да знаят, че съм омъжена.
- Добре, ако искаш – ще се оженим тайно. На никого няма да казваме.
- А ако ни се роди дете?
- Като порасне, на него може да му кажем.

няма нови новини
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
сега
2751
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Михаела Маринова разбива клишета - вижте как поп звездата тества любовта на футболист на ЦСКА с театър и симфоничен оркестър
x
Кои са най-големите късметлии тази есен според зодията
x