Депутатът от БСП Иван Ченчев с ГОРЕЩО РАЗКРИТИЕ пред ПИК - ето как момче се спаси по чудо от ужаса край Елин Пелин

Акценти

Депутатът от БСП Иван Ченчев с ГОРЕЩО РАЗКРИТИЕ пред ПИК - ето как момче се спаси по чудо от ужаса край Елин Пелин

238540
на 26.07.2024
Депутатът от БСП Иван Ченчев с ГОРЕЩО РАЗКРИТИЕ пред ПИК - ето как момче се спаси по чудо от ужаса край Елин Пелин

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатът от БСП Иван Ченчев бе на мястото на взрива в складовете на фабриката за фойерверки "Енигма" до гара Елин Перлин. Останал е там до 2 часа след полунощ.

препоръчано

"Около 1 часа докараха свидетел - едно момче, което е помагало при пренасянето на фойерверките. Спасил се е по чудо! В момента, в който е започнало да гърми, е успял да избяга през някаква мрежа", разказа пред ПИК Ченчев. 

Както стана ясно тази сутрин - вече има една жертва. Издъхнал е 49-годишният мъж, който снощи бе приет силно обгазен и с 35% изгаряния в "Пирогов".

"Собственикът също се опитваше да съдейства, с каквото може. Даваше разяснения на всички, които го разпитваха - и на МВР, и на военните. До последно установяваха точния брой на хората вътре. Но момчето, което е успяло да се спаси, е било навън, под някакъв навес", добави депутатът.

На място той е говорил със специалисти по взривовете. По техни думи складовете са били пещ - температурата вътре е бил над 1000 градуса.

"Военните правиха два опита да влязат вътре с бронираните машини. При първия не успяха, заради отломките. При втория влязоха не през централния вход, или това, което е останало от него, а през черен път в страни. До 2 часа, докато бях на терен, нямаше данни за замърсяване на въздуха", заяви още Иван Ченчев.

Тази сутрин мобилните станции за качеството на въздуха отчетоха, че всичко е в нормите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват
ПИК TV x
Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО) Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 121
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК