Депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев направи дарение за болницата в Червен бряг

Политика

Депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев направи дарение за болницата в Червен бряг

11348
на 21.11.2020
Депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев направи дарение за болницата в Червен бряг
Автор:   ПИК

Народният представител от ГЕРБ Пламен Тачев осигури 50 комплекта защитни костюми за медицинския персонал, работещ в COVID отделението на болницата в Червен бряг.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Инициативата е част от кампанията „Да спасим живот заедно”, която народният представител и общински ръководител на ГЕРБ в Червен бряг стартира през пролетта. Заедно с кмета на Червен бряг д-р Цветан Костадинов още тогава поеха ангажимент да обезпечат с предпазни средства хората, работещи на първа линия и изложените на най-голям риск от заразяване.

През пролетта Тачев осигури предпазни материали на всички лични лекари в Област Плевен. Също Тачев направи и сега при втората ковид вълна. В началото на ноември депутатът дари на Сдружението на общопрактикуващите лекари в Област Плевен 2000 маски и 2 тона работен разтвор дезинфектант. Организацията ще ги разпредели и раздаде на всички 200 общопрактикуващи лекари, работещи на територията на областта – не само в града, но и в малките населени места и селата.Тачев дари 2000 маски и 10 тона от дезинфектанта и на Община Червен бряг. Кметът Костадинов гарантира, че те ще бъдат разпределени сред отделите и звената, изложени на най-голям риск от заразяване с коронавирус – сред тях са болницата в Червен бряг, всички училища и детски градини на територията на общината.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО) ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК