Вход
София
Времето в София 13 o C

Депутатът Спас Гърневски: Г-н президент, вие сте не само покровител на мафиотите. Вие сте техен най-виден представител. Червената сватба в Правец го доказа

Депутатът Спас Гърневски: Г-н президент, вие сте не само покровител на мафиотите. Вие сте техен най-виден представител. Червената сватба в Правец го доказа

на 14.09.2020
173114
0
Депутатът Спас Гърневски: Г-н президент, вие сте не само покровител на мафиотите. Вие сте техен най-виден представител. Червената сватба в Правец го доказа

Изминалата седмица предложи неосъществено "велико народно въстание" под номер 2, скандал в парламента, предизвикан от БСП на 9 септември, както и истината за двуличието на обитателя на "Дондуков" 2 Румен Радев - присъствието му на тежка червена сватба в Правец, и завърши с нещо като пряка демокрация в социалистически стил - преизбирането на Корнелия Нинова като председател на партията, домуваща на "Позитано" 20.

САМО В ПИК! Депутатът Спас Гърневски с тежки думи към Радев: Стига отрова, фатмако!

САМО В ПИК! Депутатът Спас Гърневски с тежки думи към Радев: Стига отрова, фатмако!

Съжалявам, г-н президент, но манталитетът ви от самото...

на 11.07.2020

По тези актуални теми агенция ПИК потърси за коментар един от най-пламенните оратори срещу червената партия - депутата от ГЕРБ Спас Гърневски. Според народния представител единственият изход от цялата ситуация,е незабавната оставка на Румен Радев.

С него разговаря Ивайло Атанасов: 

Г-н Гърневски, да започнем днешната ни среща малко по-отдалече. На 9 септември Народното събрание беше скандализирано от декларация на БСП. Парламентарната група на ГЕРБ, заедно с коалиционните ви партньори, напуснахте залата. Как ще коментирате това – парламентарната трибуна да се използва по този начин и за една такава черна дата в нашата история?

- На 9 септември в Народното събрание от името на БСП бе прочетена преливаща от наглост и арогантност декларация. В нея, както и досега, бе възпят отново социалистическият период на България и неглижирано всичко сторено преди и след него.

Всичко това ни помага да си обясним напъните за ново „национално въстание" на червените реставратори начело с президента Румен Радев. Но нека погледнем какво говорят историческите факти.

Миналата година се навършиха 100 години от болшевизирането на БКП. Четейки публикуваните материали по този повод от обективни автори,  у нас натрапчиво се наслагва омерзение от няколко основни  характеристики на коварната Столетница, установени през годините.

Бихте ли ги споделили?

- Разбира се! Първата от тях е нейната терористична същност. Достатъчно е да си припомним чудовищния атентат на 16 април 1925 г., когато военното крило на БКП, вдъхновено от болшевишките му опекуни от Москва, взривява църквата "Света Неделя" в София. Убити и ранени са стотици българи, включително жени и деца. Цялата червена борба за власт е фанатичен и безбожен дивашки тероризъм.

Втората отличителна черта на БКП е нейната сатанинска кръвожадност. Само в първите месеци след 9 септември 1944 г. са избити без съд и присъда над 30 000 българи. Отделно незаконният Народен съд осъжда на смърт други 2300 човека. Така е ликвидиран целият елит на нацията. Още десетки хиляди наши сънародници намериха своята гибел в комунистическите лагери на смъртта.

Третият белег, по който се отличава комунистическата шайка, е нейната склонност към национални предателства. Достатъчно е да си спомним 1962 г. и 1972 г., когато върхушката на БКП обсъжда присъединяването на България като 16-та република към СССР. Добре, че самите руснаци отклоняват позорното предложение. Ако към този позор прибавим и предателството по македонския въпрос след 9 септември, то картината от национални предателства ще бъде пълна.

Четвъртият перманентен порок на БКП е в пословичната й некадърност да управлява страната - три национални фалита преди промените, през 1962, 1972 и 1989 г. След третия провал през 1989 г. БКП сменя козината си на БСП и след провала със строителството на комунизма, поема курс към установяване на капитализъм. В този си експеримент „червената глутница“ ще причини на България още няколко тежки катастрофи, особено при управлението на Андрей Луканов, Жан Виденов и Пламен Орешарски.

В последвалите процеси на раздържавяване и преход към пазарно стопанство номенклатурата на БКП и верният й страж Държавна сигурност доказват петия си изключителен талант – разграбване на народно имущество и активи. Твърденията ми категорично доказват в свои публични изказвания двама известни дейци на самата БКП/БСП.

Кои са те? Назовете ги.

- Днешният депутат от БСП Иво Христов заявява в интервю: "Комунистическата номенклатура и службите разграбиха всичко, което народът ни бе построил с кръв и пот в онези 45 години".

Бившият секретар на ЦК на БКП Стоян Михайлов също публично заяви: "След 10 ноември 1989 г. Петър Младенов, Андрей Луканов и Георги Атанасов ориентираха БКП към капитализма. Създадоха капитализъм от най-уродлив тип, който прогони над 2 милиона млади българи от Родината".

Ето, в думите на тези двама червени дейци се съдържа истината за разграбването на България от комунистическата мафия.

Да се върнем обаче към днешния ден. Освен една партия, довела ни до фалити и национални катастрофи, която неистово иска властта, имаме и един президент, който размахва ротфронтовски юмруци и подстрекава към метежи, пуч и преврат…

Днешният главатар на така нареченото "Велико народно въстание" Румен Радев вероятно по онова време се е реел нейде из облаците. Защото иначе днес, вместо с вдигнат юмрук да плещи небивалици пред кървавите погледи на платени  „революционери“, щеше да знае, че мутрите бяха създадени и пуснати в употреба от разграбващите страната в криминалния преход червени хиени. По-късно от тези юнаци бяха сформирани мафиотски групи по целеви направления. Накрая из между „най-кадърните, активни и безскрупулни" бандити бяха селектирани днешните мастити олигарси.

Когато вашата партия БКП, г-н авиатор, ги създаваше, Бойко Борисов и главният прокурор Гешев въобще ги нямаше на управленската сцена.

Днес, когато много от тези червени “принцове” на партията, която ви избра за президент, са с повдигнати обвинения за престъпления от българските власти и държавното обвинение, начело с Иван Гешев, вие вземате страната на обвинените от правосъдието, а не на техните обвинители. Какъв президент сте, така ли пазите интересите на народа ни? Нещо повече - призовахте и оглавихте метежа срещу законните български власти. Та нима това не е класическо национално предателство? Та срещу вас отдавна трябваше да е стартирала процедура по отстраняването ви от президентския пост!

Ето защо, г-н президент, правя за себе си заключението, че вие сте не само покровител на мутрите, мафиотите и олигарсите, не сте само техен водач, но в това си качество сте един от най-видните им представители. Впрочем преди дни неслучайно цяла България ви видя на пищна червена сватба в Правец, на една маса със знакови ултрачервени олигарси, единият от които и почетен руски консул.

Споменахте за снимката на Румен Радев от Правец. Как ще я коментирате?

- Стига се е крил зад съчинения фолклор за едно виртуално премиерско шкафче! Вместо това да вземе и да застане срещу милиардите реални шкафове, плячкосани от червените му побратими по време на криминалния преход.

Ако не знае как е ставало това, да попита новоизбраната лидерка на БСП и негов ментор в политиката Корнелия Нинова. Да я попита какво присвои тя в бандитската приватизация. Да я попита още как точно помогна на мастития олигарх от правешката снимка, седнал на сватбарската маса редом с него, да сложи в малкия си джоб Пловдивския панаир без да даде и лев за него.

Стига е интерпретирал като мъжка клюкарка интриги и измислици срещу премиера. Както сам вижда, той не го споменава. Е, вярно, нито с добро, но нито и със зло. Ако г-н обитателят на президентската хасиенда на безвремието знае какви неща съм чувал за него…

Какви, г-н Гърневски? Споделете ги с нашите читатели, по-скоро ги припомнете, защото очевидно хората имат много къса памет и някак удобно ги забравят.

- Ами то не бяха милиони комисионни за необорудвани аероплани; за любовници с двойни заплати и служебни квартири; за негови сътрудници на руска ясла, други - на мафиотска ясла; за България като президентско-евразийска република начело с него и т.н., и т.н.

Аз обаче не вярвам на нито една приказка без да видя конкретните доказателства за нея.

За това го съветвам да спре с клеветите си без да представи безспорни факти. А дали знае колко е лесно утре да се види на колаж върху пикирал "Грипен“ в трезора на някоя руска банка?

Хубаво е да запомни, че никой не е успял в политиката, когато е разделял народа си на две и го е подтиквал към гражданска война. Поддръжката в страната за Европейска България са 80 на 20 в подкрепа за Европа и ако не се опомни, дълбоко ще съжалява. Руската коварност в политиката е доказала, че плаща щедро на предателите, но никога не ги допуска в пазвата си.

Има ли изход Румен Радев от ситуацията, която създаде – очевидно под давление отвън и която много медии се опитват да представят като „революционна“?

- Мисля, че г-н Радев, има един-единствен шанс. Ако му е останала поне капка офицерска чест, да си подаде оставката веднага! Зная, г-н президентстващ, че в Харманлийския край се раждат чудесни дини, но президентската не е за вашата мишница.

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 20722
архив

Хубаво нещо е "легналият полицай" - и скоростта намалява, и да го прегазиш е приятно!

няма нови новини
Днес: 313
hot
най-четени новини в момента
сега
2966
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Шестима депутати напускат групата на БСП и партията и скочиха на Корнелия Нинова: Цяла партийна телевизия е заета да изгражда образа й (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези знаци издават, че сте алергични към секс
x