Депутат от ГЕРБ: Скандалът с Радев в Естония е пълен резил, който унижава България в очите на нейните партньори и съюзници!

Политика

Депутат от ГЕРБ: Скандалът с Радев в Естония е пълен резил, който унижава България в очите на нейните партньори и съюзници!

86680
на 20.10.2020
Депутат от ГЕРБ: Скандалът с Радев в Естония е пълен резил, който унижава България в очите на нейните партньори и съюзници!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандалът с Радев в Естония е пълен резил, който унижава България в очите на нейните партньори и съюзници! Това коментира на страницата си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев за случилото се с българския държавен глава, който, въпреки че е бил в контакт със заразно болен и въпреки че е бил предупреден, излетя за Естония за официална визита. Там обаче надушиха грандиозния скандал и сложиха точка на визитата предсрочно.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Ето какво написа Гаджев: 

Въпрос на манталитет:

Пример 1: на 16 октомври финландският премиер Сана Марин напусна срещата на Съвета на ЕС и се постави под карантина, защото разбрала, че е била в 1 стая със заразен депутат.

Пример 2: на 19 октомври Румен Радев отлита за Естония, въпреки че знае, че бил в пряк контакт със заразен от Ковид.Там той е посрещнат от президента на Естония и я застрашава от заразяване! Малко след това домакините разбират, че е бил в контакт и ПОСТАВЯТ под изолация цялата българска делегация и ПРЕУСТАНОВЯВАТ посещението им.

Пример 1 показва как постъпват отговорните политици по време на епидемия. Пример 2 е пълен резил, който унижава България в очите на нейните партньори и съюзници!

Трябва да се знае, че срещата в Талин е виртуална! На живо са били само домакините и две делегации - Българската и Полската. Всички останали - на видеовръзка. Нищо не е пречило Радев да се включи виртуално без да застрашава Финландския президент.

Е нямаше да може да се насладим на новите бални рокли и костюми на делегацията. Но тях така и не видяхме - само унижението и излагацията.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Възраждане: Въпреки натиска на Асен Василев да се свалят критериите, България ще остане извън еврозоната през 2025 г. Ще сме готови през 2043 г. (ВИДЕО) "Възраждане": Въпреки натиска на Асен Василев да се свалят критериите, България ще остане извън еврозоната през 2025 г. Ще сме готови през 2043 г. (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК