Десет загинали след взрив на бомба в Банкок

СВЕТЪТ ДНЕС

Десет загинали след взрив на бомба в Банкок

4360
на 17.08.2015
Десет загинали след взрив на бомба в Банкок
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко десет души са загинали, а мнозина са ранени, след като бомба беше взривена пред религиозно светилище в тайландската столица Банкок. Взривът е станал пред хиндуисткото светилище Ераван в квартала Чидлом в столицата.

препоръчано

"Мога да потвърдя, че е било бомба, все още обаче не можем да кажем от какъв вид точно е била, в момента проверяваме", заяви говорителят на националната полиция генерал-лейтенант Правут Таворнсири.

Светилището Ераван е изключително популярно сред хиндуистите като е посещавано от хиляди будисти всеки ден. То се намира на основен път в търговската част на Банкок и в близост до него се има три големи търговски центъра. /АФП

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК