Десислава Атанасова за цирка при Радев: На "Дондуков" 2 - "Костинброд" ви информира, Черепа ви аплодира

Епицентър

Десислава Атанасова за цирка при Радев: На "Дондуков" 2 - "Костинброд" ви информира, Черепа ви аплодира

737948
на 09.01.2021
Десислава Атанасова за цирка при Радев: На Дондуков 2 - Костинброд ви информира, Черепа ви аплодира
Автор:   ПИК

На "Дондуков" 2 - "Костинброд" ви информира, Черепа ви аплодира. Така кратко Десислава Атанасова от ГЕРБ разби днешната среща на уж радеещия за честни избори Румен Радев с Мая Манолова и аверите й от Отровното трио, либералите от жълтите павета ДеБъ и чалгаря Слави Трифонов от Плевен.

препоръчано

Повод за коментара й стана и поздрава към обитателя на президенството от страна на духналия в Дубай и укриващ се от родното правосъдие Васил Божков. Черепа използва Фейсбук, за да излезе от месеци мълчание.

Припомняме, че преди ден министър-председателят Бойко Борисов отовори на клюкарските нападки на президента, че е близък с Ердоган, като заяви, че и той може да каже, че Радев е ортак на Васил Божков. 

Сега думите му намират потвърждение в топлия поздрав на хазаратния бос, с който той насърчи политическите напъни на Радев да реанимира провалените партии на метежа.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 294
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това