Десислава Атанасова с позиция за гаврата на Радостин Василев с Дани Каназирева

ТОП НОВИНАТА

Десислава Атанасова с позиция за гаврата на Радостин Василев с Дани Каназирева

189500
на 30.01.2022
Десислава Атанасова с позиция за гаврата на Радостин Василев с Дани Каназирева
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова излезе с остра позиция за гаврата на спортния министър Радостин Василев с народната представителка Дани Каназирева. Ето какво написа на стената си във Фейсбук Атанасова:

препоръчано

Г-н Радостин Василев,

Коментари, целящи унижение на колеги от парламентарната група, чиито председател съм са недостойни за български министър.

Политическата коректност изисква да спазвате определени норми на поведение по отношение на представители на друга власт.

Елементарното възпитание изисква да не си позволявате квалификации за външния вид на жена, а етичните норми изискват публично да поднесете своите извинения към народните представители, които обидно по отношение на външен вид и образование, квалифицирахте в национален ефир.
Г-н Василев, дори Виктор Юго да не Ви е любим автор, имайте предвид, че преди повече от век е написал, че:

"Уважението към жената е мерило на прогреса на нацията и социалния живот."
В политиката полът е без значение, но уважението все още е мерило за прогрес.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК