Вход
София
Времето в София 10 o C

Десислава Радева първо да научи името на учителката на Петя Дубарова, после да се фука, че й е била ученичка

Десислава Радева първо да научи името на учителката на Петя Дубарова, после да се фука, че й е била ученичка

на 07.12.2018
167869
56
Десислава Радева първо да научи името на учителката на Петя Дубарова, после да се фука, че й е била ученичка

Има една личност, представя се за президентша и първа дама.

Преди две години, когато по ирония на съдбата и заради безумната кандидатура на Цецка Цачева, заедно със съпруга си влязоха на "Дондуков 2", тази дама написа по мой адрес, че ме знаела какво представлявам още от бургаската английска гимназия.

Където се била изучавала...за кратко. Не разбрах за колко, май една година. После я изключили след скандал с учителя по физическо. И завършила образованието си на село.

Няма лошо. Има и други с гимназиално селско образование, простотията им не е само заради това.

Не помня подобна персона от ония времена, може и да я е имало, но не съм я забелязвал. Аз не съм я познавал, тя явно ме е познавала, но при мен винаги е било така - житейско стечение на обстоятелствата.

В случая пиша, защото ме подразни друго. Тия дни в пореден "статус" на стената си "първата дама" решила да се "изснобари" покрай Петя Дубарова и бургаската английска гимназия.

Имах щастието, вика, да ме учи учителката на Петя - Дора Янкова.

И следва покъртително есе за Петя, духа на Петя - някакви инфантилизми тип девичи лексикон.

Да де, ама учителката на Петя се казваше Мара Янкова, не Дора. Впрочем тя със сигурност беше моя учителка, а после и много, много близък приятел.

Великолепната Мара Янкова бе един от най-важните хора в младостта ми.

"Първата дама" поне да й беше научила името, преди да почне да се фука.

Яд ме хваща сега, като се замисля, ей. Каква мерзост, какви комплекси, каква спекулация със спомена, каква подмяна на историята.

Тая...прекрасница, тая...умница тръгнала да си прави реклама с Петя Дубарова и Мара Янкова.

Демек - вижте ме, и аз бях част от този интелектуален кръг, и аз се отърквах в тези хора, и аз дишах онзи въздух...И аз съм нещо като Петя Дубарова - дисидентка в гимназията, изключена...

Една голяма претенция и поза сте, г-жо Радева, толкоз. Снобеещ се еснафлък. 

Нивото ви е "Деса Мерцедеса", зам.-ръководител на делегация в Полша. Стойте си при рокличките на Невена, карайте в насрещното и не закачайте Петя Дубарова и Мара Янкова.

Сподели:
Напиши коментар »
(56)
1
изключителна комплексарка, опитва да си прави реклама с всичко
2
БЕЗПАРДОННА НАГЛОСТ!
3
Браво, поставили сте я на мястото й.
4
Типични комплекси на нереализиран и неслучил се човек, който се обкичва с митологии и приема чужд авторитет като свой. Болестно състояние
5
...жалко, тази жена ще провали президента
6
#1,тека е!Тая дръжава нема са опраи,докато не я оглави отново,плазмодия-нищожество Росен Банов!
7
Дора Янкова е депутат от БСП, бивш кмет на Смолян. Червени облаци са в главата й.
8
Абе защо това президентско "семейство" не млъкнат поне за един-два дни,бе?Ама то вече всеки ден излизат бисерите я от Радев,а от Деси.,а от пресцентъра им.Ама спрете се малко,бе.Нанишете се,както казваше бай Тошо.Кой ги учи да си правят автоголове и си мислят че са пиар активи.
9
Грешката е нарочна ,както се казва,защото с името Дора е една без нос от Смолян и е кадър на БСП,та и в ръководството.Просто Мерцедеса си е мислел за комунделата Дора,а е икала дса пише са Езиковата.. Но по принцип тогава в еезиковите гимназии са се учили и много деца на комуноиди и БКП висши карти, та Парцалесата от кои е?
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Тя Деса е пак добре, щото поне знае коя е Петя Дубарово, а виж Tukвата и нея не е я чувал!!!
12
Мутреса деса е връх на цинизма, беззаконието, наглата парадност на жалката си същност! Хвана Мунчо за шлифера и сега двамата излагат и предават България по света! Сметката трябва да се плати!
13
Казала го е Петя Дубарова: „Не искам да живея в заслепение… Всичко е така опорочено, някъде отвътре, от дълбокото на живота лъха гнило. Но искам да вярвам, че има и достойни хора, хора чисти и необикновени. Ако има, то те са нещастници.“
14
Има и магестралнамагестратура заедно с един звод циганки
15
отговор на коментар
И как точно президенството така е "сгрешило версията", че Мадам е изтипосана ката зам., а? Няма никаква грешка! Така е било изпратено във външно на 6.11., къдтето са им "обърнали внимание", че това е противозаконно и те са измислили някаква благотворителна дейност на Деса като "посещение в болница" Тази "благотворителност" я правят десетки българи всеки ден и не ходят "безплатно" до Краков!
16
https://www.youtube.com/watch?v=XgYWPZoJLzw
17
АМА И НА УЧИЛИЩЕ ЛИ Е ХОДИЛА ТАЯ !!! ????
18
"Заради безумната кандидатура на Цецка Цачева" - това е достатъчно.
19
Ха, читателите на Пик били шарани,а ти байчо какъв си,щом четеш и пишеш в Пик? Деса е много,много зле......Деса Наглеса,освен мутреса,простакеса,мерцедеса и т.н.
20
Останаха ли ви плюнки пик или вече гребете от вашите фекали и пръскате по президента и жена му? Радев ще е два мандата президент, трябва да свиквате. Като назначи служебното правителство ще стане интересно! Дори много!! Търсете си адвокати или събирайте пари за плащате обезщетения. Му-ха-ха!! Ще идвам лично на процесите и ще се наслаждавам на физиономиите на шефчето, Кака Ивче, МастияОбаркова и други подобия на хора.
21
а каква е историята с учителя по физическо ? :)))
22
Коя е тая черна и гнусна циганка.
23
Да бе да,ще бъде 10 мандата президент и ти ще си му съветник-ха ха ха! Колкото до плюнките и фекалиите и Радев и Деса не спират да ги пръскат по всички нас,излагайки страната ни където и да се появят заедно или поотделно!
24
Защо гледа така тази жена??? Какво я плаши? Много страх има в този поглед!
25
Поредната тъпотия на пик! Е, крайно време е да разберат, че всенародната" любов към тиквата свърши отдавна! И че, ако досега живееха в изключителен медиен комфорт, това време отдавна е минало. Не само президента ще го критикува. Защото падишаха вече не може да се понася, всъщност понасят го и му се кланят доземиq начело с автора на горния пасквил!
26
Никой не може да ме върне на село!
27
Боже,доживях манг'ала да е преЦидентша на България.
28
Смешник и клоун от цирка, объркано е човечето, не може да оправи посоките,защото е мъж за три дебели жени: Нинова му държи ръцете,Йотова краката, а Деса му сере в устата!Това е причината да каканиже, предъвква златото на Деса! Видя се, че който ГРОБ на ГЕРБ копае, сам в него пада!!! Следващият път ще е завинаги!
29
На дeса мoзъка на костите и е от локyм... Петя Дyбарова е оставила златни следи..На дeса мoзъка на костите и е от локyм... Петя Дyбарова е оставила златни следи...
30
Аз съм хyмористична натyра, но когато чета стиховете на Петя Дyбарова , винаги се разплаквамАз съм хyмористична натyра, но когато чета стиховете на Петя Дyбарова , винаги се разплаквам...
31
Но знаете ли, правосъдие винаги има. Властта ви се клати сериозно. Хората вече не ви искат. Хората ви искат само в затвора. По-разумните. По-неразумните ви искат пред стената. Защото за предателите на България прошка няма. И когато загубите властта, ние ще ви чакаме! И правосъдие ще има!
32
taia prostakesa pak se isra na metenoto-----ne minava i 4as da ne susdava gafove
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
До №31 !!!Какво иска Народът се разбира на избори! Когато иде реч за Решетниковото Страхливо Жабче, Народа го избрал с 2млн. гласа, но ако иде реч за Бойко, искате служебно да слезе и да Ви подари властта, защото гласът на Народа не е важен! Защо ли след като БСП-Радев управлява 4 месеца, гласовете за БСП спаднаха с 1.3млн и Нинова истеряса, това е въпросът за алтернативата на Бойко!Дребни,алчни,с неопределена сексуалност реваншистчета крещят, че и те искали да управляват,но без избори, а да ги назначат от Путин или Светия Синод
35
Чета,коментарите(секи,има право,на мнение),но се чудя,що се сърдим,че сме80%,повече,сме.
36
тъпа и противна селска пръчка. гадна... отврат...
37
След ката според българския държавен протокол не съществува понятието първа дама, защо трябва тя да е винаги до президента? Още повече, че не излъчва никакво полезно за България послание, дори не е типичната българка. Типичната българка е скромна, красива, добре облечена.
38
По време на предизборната кампания за Президент на България някъде в Плевенска област попитали другаря Радев дали помни името на първия си летателен инструктор във военното училище за летци в Д.Митроплолия.За съжаление отговорът бил отрицателен.Не се знае причината защо тогава бъдещият президент е(се) самоЗАБРАВИЛ. Дали поради къса памет или защото фамилията на този летец-инструктор е ... БОРИСОВ ! И това не е неуместна шега, а реална действителност!
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
В БУТАФОРНАТА СЕЛСКА ДЪРЖАВА ДА НЕ ИСКАТЕ ПРЕЗИДЕНТШАТА ДА Е АНГЛИЙСКА ХЕРЦОГИНЯ!!?? ДОБРЕ, ЧЕ ПОНЕ МЯЗА НА НЕЩО, ЩОТО МОЖЕШЕ ДА МАКЯТА НА НАЦЯТА - ЦЕЦА ЦАЧЕВА ОТ РАБФАКА!
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Но нека попитаме - кой отговаря за строителството на камуфлажа на Графа в София? Не е ли Савина? Откраднатото трябва да се върне. И Радева няма отношение към това. Хисирайте се, моля, към важното. Освен ако най-важното за вас не са парите под масата.
43
Много интересно, защо учиндолския маркуч така злобее към Президента и особено към жена му.... Дали когато е работила при него не му е дала или пък му е дала ама тоя ПEЗЕBEHK се е изложил!!!!!!! Много интересно от какво и за какво е тая злоба!!!!! А може би във връзка с горните предположения и свързано с факта, че е патеричка на байхOHя просто изпълнява гадните заръчки на ЦBИНOKИО!!!!! Две в едно... злоба и любов, а може би пари, знае ли човек!!!!!
44
В президентството са открили перпетуум мобиле! Как е станало това ли? Ами оставили Деса да мине сама през въртящата се врата
45
отговор на коментар
Ти си шибан лузър и йомолексар
46
"Ефектиран" , е автора на поста , но за сведение дори 5 процента от тези горе не са чували за Петя Дубарова , затова е добре да се преглътне обидата но да се разкаже за какво иде реч , щото "младите" няма откъде да знаят , а трябва .
47
КАТО ГЛЕДАМ ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТИТЕ В ПИК САМИ СИ ПИШАТ КОМЕНТАРИТЕ.
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
Деса си остава простакеса. Понеже и съпругът й не е много различен, избягва самодейни изяви и прави добре. Така изглежда малко по-умен. Деса напротив - непрекъснато се изявява като самодейка и затова много й личи, че е куха лейка.
50
Деса си остава простакеса. Понеже и съпругът й не е много различен, избягва самодейни изяви и прави добре. Така изглежда малко по-умен. Деса напротив - непрекъснато се изявява като самодейка и затова много й личи, че е куха лейка.
51
Хъ!! Ша ва управляват на кумонистите, кат не щяхте пети мандат сидисарин за кмет на Хасково! Таз с лилавити ирутични джуки й направиха конкурс за красота специално за нея, с критерии кат за обществена поръчка. Хъ, хъ, хъ, хъ!
52
Деса Мерцедеса Простакеса и Фатмака Носач на шербет си купиха шести апартамент.С три гаража. Е те така.
53
Хората питат докато селската простакеса деса мерцедес се е водила на две държавни заплати затова, че уж била любовница на тъпия фатмака грипена и е била женена за путьото депутат от бсп кой ги е рендосвал ежедневно и тримата? Носят се слухове, че това е бил световно известния хидролог с рязаната карабина от сараите, чиято цев още е в устата на курни селската крадлив пачавра
54
Дора Янкова е за шарани,глупаци.
55
Аве за тая никаквица,дето се намърда у Президетството-изобщо не искам да знам!!
56
отговор на коментар
Байо,в партините сбирки ли си слушал стиховете на Петя или ти като манекенките "четеш"само П.Куелю?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17233
архив

Един дядо имал ферма с езеро в ябълковата градина. Една вечер той отишъл да си набере ябълки. Взел си и кофа. Край езерото чул весел глъч и видял няколко девойки да се къпят в неговото езеро. Забелязвайки го, момите се потопили до шия във водата, а най-смелата извикала:
- Няма да излезем, докато не си отидеш!
Старецът се намръщил, вдигнал кофата и рекъл:
- Не съм дошъл да ви гледам голотиите. Дойдох да си нахраня крокодила...

няма нови новини
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
сега
1167
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО закрива предизборната си кампания в Елин Пелин - Джамбазки: Знаем как се пази българският патриотизъм и родолюбие, за нас България е верую (ОБНОВЕНА)
x
ЦЕНЗУРА ИЛИ... Роботи филтрират коментарите в интернет
x