ДЕСИ РАДЕВА ПАК НАБИ ШАМАРИТЕ НА МЪЖА СИ: Президентшата гони всеки с повече от една мозъчна гънка. Положението е "Роклички в насрещното"...

Политика

ДЕСИ РАДЕВА ПАК НАБИ ШАМАРИТЕ НА МЪЖА СИ: Президентшата гони всеки с повече от една мозъчна гънка. Положението е "Роклички в насрещното"...

86986
на 15.04.2019
ДЕСИ РАДЕВА ПАК НАБИ ШАМАРИТЕ НА МЪЖА СИ: Президентшата гони всеки с повече от една мозъчна гънка. Положението е Роклички в насрещното...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"В старанието си да разгони всеки с повече от една мозъчна гънка, Десислава Радева за пореден път наби шамарите на мъжа си - показвайки отново, че той не е нищо повече от услужлив функционер на Корнелия Нинова. “Роклички в насрещното” е положението.И президенство, съставено от една камара фуражки и една бивша секретарка за цвят". Това коментира на страницата си във Фейсбук политическият анализатор Георги Харизанов.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Той визира поставянето на президентският съветник Иво Христов на избираемата четвърта позиция в листата на БСП за евровота. Досега именно Христов пишеше речите на президента и той обираше част от негативите при всеобщото неодобрение към изявите на държавния глава. Нарекоха го дори сив кардинал, човек, който диктува всичко на Дондуков 2, макар той публично да отрече подобна роля. 

Редом с това, обаче, никога не е пренебрегвана и ролята на президентската съпруга Десислава Радева, която се смята за по-висшестояща в президентството от Христов. Първата дама не пропуска по никакъв начин да изложи своя мъж във визитите му в чужбина, а и с поведението си у нас. Сред големите й гафове е влизането в насрещното на колата на НСО, която я вози, на бул. Фритьоф Нансен, където Радева ходи на проба в известен бутик. 

Зли езици твърдят, че сега Радева разчиства терена и остава единствена, която ще бди над имиджа на любимия си, понеже се титулува "пиар". Дори се говори, че тя изхвърлила буквално Иво Христов от президентството, а в началото на мандата на съпруга й същото бе посочено и за Елена Йончева, която стартира именно като чиновник при Румен Радев. 

"С нетърпение очаквам новогодишното обръщение към нацията! Текст - МерцеДеса. Чете - говорителят й", написа под коментара на Харизанов депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова. Тя пък напомни, че новогодишната реч на Радев беше потресаващо тесногръда, визираща партийни боричкания, а не топло обръщение към нацията, каквото трябва да направи на празника държавният глава - обединител на всички българи. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК