Дете пострада след удар от кола във Велико Търново

Инциденти

Дете пострада след удар от кола във Велико Търново

5609
на 06.06.2023
Дете пострада след удар от кола във Велико Търново
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

13-годишно момче е пострадало при пътен инцидент във Велико Търново тази сутрин. За случая потвърдиха от полицията. Произшествието се е случило около 10:00 часа тази сутрин до пешеходната пътека на площада пред крепостта Царевец.

препоръчано

"Детето е било част от група екскурзианти, които са от София. То е изскочило на пътното платно без да се огледа, след което се е ударило в почти спряла кола. В следствие на това е получило фрактура на единия крак, а пристигналата на място линейка го е транспортирала директно към болница в София“, обяснява говорителката на МВР и допълва, че състоянието на момчето е стабилно.

На шофьора са взети проби за алкохол и наркотици, като и двете са отрицателни. По случая е започнато разследване.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК