Дешан за "лъвовете": Уелс ни затрудни повече

Футбол

Дешан за "лъвовете": Уелс ни затрудни повече

3165
на 09.06.2021
Дешан за лъвовете: Уелс ни затрудни повече
Автор:   ПИК

Селекционерът на Франция Дидие Дешан остана доволен от представянето на тима в контролата с България. “Петлите” спечелиха с 3:0 на “Стад дьо Франс” в генералната си репетиция преди старта на Евро 2020. Преди седмица световните шампиони победиха със същия резултат и Уелс, а Дешан отбеляза, че “драконите” са оказали по-голяма съпротива в сравнение с тима на Ясен Петров. 

препоръчано

“Уелсците ни създадоха повече проблеми от България. Имаме прогрес. За футболистите беше допълнителен стимул присъствието на фенове по трибуните. На прав път сме. Знаем какво можем и се целим високо, но няма гаранция, че ще постигнем това, което искаме”, заяви Дешан. 

“Работим усилено, но внимаваме да не пренатоварим играчите. Във физическо отношение сме отлично подготвени. Важно е обаче момчетата да са освободени психологически, защото главата контролира краката. Остава ни една седмица, в която ще се опитаме постигнем необходимата свежест”, продължи Дешан. 

На въпрос за включването на Оливие Жиру, който вкара два гола в българската врата, той отговори: “Разбира се, че съм доволен от Жиру. Toй е доказан нападател. Планирах да го пусна за по-малко минути. Мисля, че днес Оливие игра повече, отколкото през последните три месеца общо, но аз не съм магьосник. Радвам се за него. Ще имаме нужда от головете му на Европейското първенство”.

 

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 182
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това