Деян Донков: Нося маска и в студиото, чакам трето дете, това е моят избор

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Деян Донков: Нося маска и в студиото, чакам трето дете, това е моят избор

48798
на 31.10.2020
Деян Донков: Нося маска и в студиото, чакам трето дете, това е моят избор
Автор:   ПИК

Нося маска и в студиото, чакам трето дете, това е моят избор. Това заяви пред БНТ актьорът Деян Донков.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Той допълни, че са спрели съвместната им постановка с Радина Кърджилова "Любовникът" заради ковид пандемията и напредналата бременност на любимата му.

Двойката вече има един син - Христо, който скоро ще стане на 5 години, и въпреки че признават, че много са искали да имат и момиче, вече е ясно, че Радина е бременна с още едно момче.

Актьорът има още един син - тийнейджърът Деян-младши - от връзката си с актрисата Анастасия Ингилизова. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО) ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК