Деян Николов пред ПИК TV: Въпрос на време е Кирил Петков да се обади на Бойко Борисов и да му каже: Трябва да си изберем председателя на СОС, защото иначе разваляме "сглобката" (ВИДЕО)

Епицентър

Деян Николов пред ПИК TV: Въпрос на време е Кирил Петков да се обади на Бойко Борисов и да му каже: Трябва да си изберем председателя на СОС, защото иначе разваляме "сглобката" (ВИДЕО)

82984
на 20.11.2023
Деян Николов пред ПИК TV: Въпрос на време е Кирил Петков да се обади на Бойко Борисов и да му каже: Трябва да си изберем председателя на СОС, защото иначе разваляме сглобката (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Пак няма председател на Столичния общински съвет. Това, което се случва, е повторение на ситуацията от миналата седмица. Това заяви пред Соня Колтуклиева и камерата на ПИК TV общинският съветник от "Възраждане" Деян Николов.

препоръчано

"И докога така?", попита топ журналистката.

"Докато "сглобката" се изсветли и успеят задкулисно да се разберат как да управляват София", отговори той.

"Да, но "сглобката" обвиняват вас, че заедно с БСП правите нова сглобка", настоя тя.

"Няма такова нещо. Това са писаници по някакви жълти вестници и то си проличава в заседанията", заяви Николов.

"Чакайте, чакайте! Дори Бойко Борисов го каза от Пловдив на 5 ноември, че има нова коалиция вече - БСП -  "Възраждане", заяви Колтуклиева.

"Забелязвате ли, че всеки път, когато нещо се случи, ние биваме пришивани към някакъв вид нова коалиция, която обикновено трае 3-4 дни и слез това приключва. Няма такова нещо. В крайна сметка, "сглобката" в страната е една и тя е между ПП, ДБ и ГЕРБ. Така че въпрос на време е Кирил Петков да вдигне телефона, да му се обади на Бойко Борисов и да му каже: "Трябва да си изберем председателя на СОС, защото иначе разваляме "сглобката". Както направи в нощта на изборите. Всичко е ясно, просто си играят циркове, за да се случи това, което обикновено се случва. А именно - след много неуспешни опити някой накрая да каже: "В името на България (в случая на София) трябва да се съберем", коментира Деян Николов.

"Вие няма да гласувате за никого, така ли?", попита Соня Колтуклиева.

"Ние имаме наш кандидат, ще го подкрепяме само него. Няма да подкрепяме кандидата на ППДБ или на някоя друга политическа формация", заяви той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК