Джамбазки с важна новина за българските шофьори

Животът днес

Джамбазки с важна новина за българските шофьори

22514
на 14.08.2019
Джамбазки с важна новина за българските шофьори
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ангел Джамбазки доведе до край битката за изравняването на таксата на цената на гориво на българските камиони, които преминават през Ислямска република Иран. Това съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Днес се състоя среща между евродепутата Джамбазки и Али Акбар Резаи, който е временно управляващ посолството на Ислямска република Иран в София, на която официално бе потвърдено, че тази такса ще бъде изравнена.

"Считано от 1 август 2019 г. до второ известие разликата в горивото на транзитно преминаващите български камиони ще бъде изчислявана и получавана при 30 цента на литър."

Това пише в обявление на Министерство на пътищата и градоустройството на Ислямска република Иран, в рамките на част „В“ (С), ал.2, на протокола на Смесения комитет за международен автомобилен транспорт между Ислямска република Иран и Република България от 18 април 2019 г. в София.

На 12 април тази година бе направена среща между Джамбазки и Посланика на Ислямска република Иран Сейед Мохамад Джавад Расули, на която искането за намаляване на таксите бе одобрено.

Тази малка победа за българските превозвачи е важна стъпка за развитието на отношенията между България и ИР Иран.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК