Джена хукна по участия с бебето (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Джена хукна по участия с бебето (СНИМКА)

11521
на 16.12.2021
Джена хукна по участия с бебето (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Джена неотдавна призна, че е в очакване на втора рожба. Певицата все още ходи на участия в нощните клубове, но съвсем скоро ще се отдаде на заслужена почивка, тъй като коремът расте и вече много й личи. 

препоръчано

Заради трудното си състояние, през декември звездата е разредила участията си поне през ден. На една от последните си изяви в столицата показа колко е наедрял коремът й. 

Изпълнителката на "Моят номер" публикува снимки от участието си и заяви, че отдавна не е била толкова щастлива. Това е първа поява на Джена в Студентски град след 2-годишната пауза от участия, която направиха клубовете там. Изглежда е имало жажда за звезди от ранда на Джена, тъй като опашката от желаещи да я видят и чуят се изви до улицата. 

В социалните мрежи вече вървят заложи дали ще е момче или момиче второто дете на певицата. Според формата на корема, повечето коментари сочат, че този път в семейството на Джена и Наско Стоев ще се чуе плач на момиченце. 

Джена има няколко поети ангажимента до края на година, на 1 януари прави последно участие във Велинград и след това си взема няколко месеца отпуска.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Алена с хороскоп за събота - Раците да очакват финансови проблеми, Скорпионите да бъдат внимателни с близките си Алена с хороскоп за събота - Раците да очакват финансови проблеми, Скорпионите да бъдат внимателни с близките си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! „Шествие за Семейството събра хиляди в София (СНИМКИ/ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! „Шествие за Семейството" събра хиляди в София (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК