Дженифър Лопес си проси годежен пръстен от милионер

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Дженифър Лопес си проси годежен пръстен от милионер

11990
на 16.03.2018
Дженифър Лопес си проси годежен пръстен от милионер
Автор:   ПИК

Още от Коледа чакаме Дженифър Лопес да получи предложение за брак, а Алекс Родригес все не го прави. Пръстенът не беше под елхата, не го получи и за Свети Валентин.

препоръчано

Сега в интервю певицата някак оправдателно споделя, че всъщност гледала да не го притиска с предложението за брак, но пък иначе много се обичали и много се разбирали, пише "Ева".

"Аз вярвам в брака и много бих искала да остарея заедно с някой в една пълноценна връзка. Но в момента не пришпорвам нищо. Отношенията ни са прекрасни, разбираме се много добре, знаем как да комуникираме. И двамата сме станали известни в началото на 20-те си години, затова проявяваме разбиране един към друг. От работата, до семейството, децата, времето за нас - знаем как се случват нещата и никой на никого не се сърди", каза Дженифър Лопес.

Алекс Родригес е бивша безболна звезда. Напомнямаве, че 42-годишният милионер може и да не се сети да сложи годежен пръстен под елхата, но пък купи на Джей Ло за Коледа самолет за 14 души, с който да летят на семейни почивки.

Сподели:
Бомба x
Коя е идеалната възраст за брак? Коя е идеалната възраст за брак?
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО)
ново
Днес: 324
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това