Джереми Хънт: Ако стана премиер, ще поема и поста на министър за Брекзит

Европа

Джереми Хънт: Ако стана премиер, ще поема и поста на министър за Брекзит

5496
на 14.07.2019
Джереми Хънт: Ако стана премиер, ще поема и поста на министър за Брекзит
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Настоящият външен министър на Великобритания Джереми Хънт обяви, че ако бъде избран за нов председател на Консервативната партия и нов премиер на Великобритания, ще поеме и поста на министър за Брекзит, съобщава Telegraph, цитирани от „Фокус”.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Хънт се аргументира с това, че според него поста е „твърде голяма“ отговорност, за да не се ръководи от преседателя на правителството.

Хънт заяви, че би премахнал изцяло департамента, който съблюдава излизането на Великобритания от ЕС и вместо това ще координира приготовленията за Брекзит без сделка от „Даунинг стрийт“ №10.

Изявлението на външният министър е направено на фона на очакваните вътрешни избори за нов лидер на Консервативната партия, който ще бъде и новият премиер, след като действащият министър-председател Тереза Мей обяви по-рано своето оттегляне.

 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК