Джери Перейра помогнал на Левски и за Сангаре

Футбол

Джери Перейра помогнал на Левски и за Сангаре

15223
на 11.07.2024
Джери Перейра помогнал на Левски и за Сангаре
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бразилският агент Джери Перейра е съдействал за преминаването на Мустафа Сангаре в Левски. Френският нападател подписа тригодишен договор със сините във вторник, а мениджърът е имал пръст и в тази входяща сделка на “Герена“.

препоръчано

“Успех на новия таран на Левски. Благодаря на приятелите и партньорите ми“, написа Перейра в една от социалните мрежи, публикувайки снимка на Сангаре.

Бразилският импресарио наскоро поздрави Левски за изходящите трансфери, които бяха осъществени през последните два прозореца. Бразилецът публикува снимка в профила си в една от социалните мрежи, на която бяха Хосе Кордоба, Велтон, Ноа Сонко Сундберг, Дарлан и Роналдо.

свързани новини

Под петимата играчи импресариото написа, че за привличането им сините са дали 300 000 евро, а продажбите им са осъществени за 10 милиона от европейската валута, което прави приход от 9,7 милиона.

Перейра участва активно в привличането на сънародниците му в Левски, като това се случи и през това лято, когато на “Герена“ пристигна Майкон, както и португалецът Алдаир.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК