Джеф Безос се изхвърли с яхта за половин милиард (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Джеф Безос се изхвърли с яхта за половин милиард (СНИМКИ)

13959
на 19.05.2023
Джеф Безос се изхвърли с яхта за половин милиард (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Джеф Безос беше най-богатият човек в света от 2017 до 2021 година. Според последните данни, обявени през април 2023 г., той е третият най-богат човек в света. Въпреки, че изпадна от челното място в класацията, нищо не се е променило за Безос. Наскоро с неговата половинка Лорън Санчес бяха заснети край бреговете на Испания на борда на суперяхта на милиардера. 

препоръчано

Безос напусна поста на главен изпълнителен директор на Amazon – най-големия стартъп за електронна търговия в света, но продължава да печели по 2 489 долара в секунда и по 149 353 на минута. Личното богатство на магната се оценява на 125 милиарда долара.

След шумния развод с бившата си съпруга Макензи Скот, милиардерът заби телевизионната журналистка Лорън Санчес. Според медийни публикации Безос е имал връзка с Лорън, докато все още е бил женен да Макензи Скот.

свързани новини

Безос и Санчес спряха да се крият от обективите на фотографите, след като новината за връзката им обиколи таблоидите по цялото земно кълбо. Лорън, която по това време също бе обвързана, побърза да разтрогне брака си.

И така вече четвърта година Джеф Безос и Лорън Санчис се радват на любовта си без да се крият от никого.

Богатството на магната Безос е несметно, а през 2018 г. бе построена и неговата суперяхата, с която обикаля океани и морета. Изграждането на най-дългата яхта в света, наречена "Koru", отне 5 години и струва на магната половин милиард долара. Яхтата бе пусната на вода миналия март.

Сега Джеф Безос и Лорън Санчес се възползват максимално от удобствата на яхтата "Koru", на борда на която съвсем скоро бяха заснети от папараци крой бреговете на Испания.

Огромната яхтата e по-висока от пирамидата в Гиза, ако стои изправена и наполовина от височината от Айфеловата кула. Освен това мегаяхтата има свое бебе - малка спомагателна яхта, която разполага с хеликоптерна площадка. 

Сега Джеф Безос и Лорън обикалят край бреговете на Майорка и въпреки опитите да стоят далече от любопитни погледи, яхтата "Koru" просто се набива на очи. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК