Джеф Безос строи на жена си къща за 175 млн. долара

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Джеф Безос строи на жена си къща за 175 млн. долара

20366
на 26.05.2023
Джеф Безос строи на жена си къща за 175 млн. долара
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Джеф Безос поднови ремонта на дома си за 175 милиона долара, след като се сгоди за люнимата си Лорън Санчес.

препоръчано

"Дейли Мейл" засне строители на обекта за първи път от много време, като се предполага, че Безос е подновил проекта, за да го завърши преди официално да се ожени за Санчес.

Безос, чието нетно състояние е около 138 милиарда долара, закупи имението, преди това собственост на бившия президент на Warner Bros. Джак Уорнър - в началото на 2020 г.

Този април обаче основателят на Amazon спря разширяването на своето любовно гнездо с площ от 28 000 квадратни метра, което включва основния дом, къща за гости, фитнес зала и отделна къща за гости.

Британският таблоид съобщава, че 59-годишният Безос и 53-годишният Санчес ще живеят в комплекс в Малибу докато строителството на тяхното жилище не приключи.

свързани новини

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК