Джигитът от катастрофата на метростанция "Опълченска" - с 18 криминални регистрации

Акценти

Джигитът от катастрофата на метростанция "Опълченска" - с 18 криминални регистрации

93697
на 01.08.2024
Джигитът от катастрофата на метростанция Опълченска - с 18 криминални регистрации
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

43-годишният шофьор, който тази вечер изгуби контрол на БМВ-то си на столичния бул. "Тодор Александров" и се вряза в обръщалото на трамвая на метростанция "Опълченска" е с 18 криминални регистрации.

препоръчано

Това съобщи директорът на СДВР главен комисар Любомир Николов, който пристигна на мястото на инцидента. 

Джигитът е бил санкциониран многократно за шофиране с превишена скорост. Останалите му криминални регистрации за основно за кражба на коли. 

В бееммето, което изби тротоарните колчета, "прелетя" над колелото на трамвай №20 и се спря в зелените насаждения пред сградата на хотел, са пътували още един мъж на 20 години и две момчета - на 11 и 12 години. Децата са настанени в Шокова зала в "Пирогов", като за щастие нямат сериозни травми, предаде бТВ.

Шофьоръ, който е с контузия на гръдния кош, корема и травма на гръбначния стълб, и другият възрастен от автомобила, пък са настанени във ВМА. 

Една от линейките е откарала в Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина и млад мъж, на около 25 години. Той е тежко ранен и в травматичен шок.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК