Джигит лети с 240 км/ч в тунел "Железница"

Инциденти

Джигит лети с 240 км/ч в тунел "Железница"

10421
на 22.07.2024
Джигит лети с 240 км/ч в тунел Железница
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Млад мъж шофира с 240 км/ч, преминавайки през тунел “Железница" на АМ „Струма“. Рисковата ситуация е заснета на видео клип, качен в социалните мрежи, а в него ясно се вижда, че скоростта на моменти и на излизане от тунела достига до 250 км/час.

препоръчано

В колата има и млада жена, която се вижда за секунди при рисково изпреварване. Шофьорът все още не е установен от органите на реда, а над стоте камери, които са монтирани в съоръжението, оказва се - не засичат скоростта, с която автомобилите преминават през него. 

От полицията в Благоевград заявиха, че са запознати с видеото, но към момента не разполагат с информация за водача, тъй като не е ясно кога е направен клипът, а камерите в тунела не засичат скоростта.

свързани новини

Ограничението в тунел „Железница“ е 80 км/час.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! МВР отчита резултатите от акциите срещу купения вот. Вътрешният министър: Работим с всички сили и на пълни обороти (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV! МВР отчита резултатите от акциите срещу купения вот. Вътрешният министър: Работим с всички сили и на пълни обороти (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК