Джихадистите от "Боко Харам" екзекутирали 30 нигерийски войници

Африка

Джихадистите от "Боко Харам" екзекутирали 30 нигерийски войници

11925
на 01.09.2018
Джихадистите от Боко Харам екзекутирали 30 нигерийски войници
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Поне 30 нигерийски военнослужещи са били убити в схватка с терористичната групировка „Боко Харам“, които са нападнали военна база в североизточната част на Нигерия, близо до границата с Нигер, заявиха двама военни източници пред AFP в събота, пише "Фокус".

препоръчано

Десетки джихадисти на „Боко Харам“ в камиони са щурмували базата в село Зари в северния щат Борно в четвъртък вечерта и бързо са я превзели след жестока схватка, в която 30 войници са били убити, поясниха източниците.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК