Джо Байдън: САЩ се нуждаят от повече средства за борба с COVID-19

Америка

Джо Байдън: САЩ се нуждаят от повече средства за борба с COVID-19

4512
на 23.12.2020
Джо Байдън: САЩ се нуждаят от повече средства за борба с COVID-19
Автор:   ПИК

Новоизбраният президент на САЩ Джо Байдън заяви, че споразумението за пакета стимули за справяне с икономическите последици от коронавирусната криза, прието след месеци на забавяне, е далеч от съвършенното.

препоръчано

Той дебело подчерта, че САЩ се нуждаят от повече средства за борба с пандемията, информира БНР.

По време на изказване в Уилмингтън, щата Делауеър, Джо Байдън отбеляза, че най-мрачните дни в борбата срещу пандемията COVID-19 все още предстоят и обяви, че администрацията му ще излезе с план за справяне с коронавирусната криза в началото на 2021 година.

свързани новини

Той предупреди, че ваксинацията срещу коронавирус в САЩ ще бъде едно от най-големите оперативни предизвикателства, с които страната се е сблъсквала, и призова гражданите да направят всичко възможно, за да ограничат разпространението на инфекцията, докато не стане възможна масовата ваксинация.

Неговата администрация има за цел да ваксинира 300-те милиона американски граждани срещу коронавируса до края на 2021 година. За осигуряването на достатъчно ваксини ще са необходими милиарди долари, каза Байдън

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 307
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това