Джъстин Бийбър натиска жена си за наследник

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Джъстин Бийбър натиска жена си за наследник

4219
на 13.10.2021
Джъстин Бийбър натиска жена си за наследник
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В сцена от новия му документален филм "Justin Bieber: Our World", който излезе в петък в платформата Amazon Studios Prime Video, 27-годишният изпълнител говори със съпругата си Хейли относно бъдещето и потенциалните им деца. Тогава Бийбър споделя, че би искал да създаде бебе до края на годината.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Намеренията ми за 2021 година са да продължавам да си поставям цели и да се забавлявам докато ги изпълнявам. Да се уверя, че поставям семейството си на първо място и се надявам да създам дете", казва Джъстин, говорейки в деня преди концерта си за Нова година.

Думите му обаче явно хващат Хейли неподготвена, при което съпругът ѝ казва, че би искал да опитат със забременяването. "Ще видим", е лаконичният отговор на моделката.

И двамата никога не са криели, че искат да изградят семейство заедно, но твърдяха, че засега не бързат. "Обичам децата и нямам търпение да имам собствени. Бих казала, че това ще се случи в близкото бъдеще, но не чак толкова близкото", каза Хейли пред Vogue Arabia през 2018 година. Тя заяви, че вече дори е избрала имената на децата си, но засега остава фокусирана върху съпружеския живот и кариерата си.

През 2019 година Джъстин беше на същото мнение. Той разкри, че няма търпение да води дъщеря си по измислени срещи, но засега иска да се наслади на Хейли и да развива кариерата си. "Не бързам заникъде", категоричен бе изпълнителят. 

Дали желанията на Джъстин за дете през 2022 година ще се сбъднат, предстои да разберем.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК