Диана Димитрова играе за последно и напуска България

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Диана Димитрова играе за последно и напуска България

85524
на 21.06.2024
Диана Димитрова играе за последно и напуска България
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Юни е изключително натоварен месец за екипа на Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна.

Аплодиран многократно в цялата страна, спектакълът на Бина Харалампиева "Тютюн" отново обикаля България, за последен път с Диана Димитрова в ролята на Ирина.

препоръчано

Харизматичната актриса, изградила изключително силен образ на героинята от любимия роман на българите, напуска България, за да продължи творческия си път в чужбина. Тя сама съобщи още през април, че се отказва от сцената, припомня "Hotnews".

Димитрова е учила в Художествената академия и зад гърба си има илюстрации за детски книжки и изложби, но сега става художник-аниматор.

"Приета съм в една от най-добрите академии в света за анимация! Успях да се преборя на изпитите!", похвали се актрисата.

"За мен беше чест да бъда Ирина в театъра след голямата Невена Коканова! Беше чест и да съм д-р Огнянова въпреки трудностите и да притежавам най-ценната награда, тази от Вас за най-любима актриса", сподели Димитрова тогава, визирайки участието си в сериала "Откраднат живот".

След като вчера в Смолян зрителите видяха "Тютюн", предстоят само още три спектакъла: Батак на 22 юни, Правец на 24 юни и с кулминационен завършек - София, театър "Българска армия" на 25 юни. Билетите в столицата свършиха преди седмици.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК