ДИВАЩИНА В ПИК: Пияни пътници се биха в нощния влак София-Варна

Инциденти

ДИВАЩИНА В ПИК: Пияни пътници се биха в нощния влак София-Варна

13273
на 18.09.2023
ДИВАЩИНА В ПИК: Пияни пътници се биха в нощния влак София-Варна

Последвайте ни в Google News Showcase

Пияни пътници се биха в нощния влак София-Варна. Отгоре на това били и дрогирани, жалват се пред ПИК от превозния персонал на трена.

препоръчано

Заради буйството, влак 2627 е имал принудителен престой от 56 минути на гарата в плевенското село Телиш, докато се усмирят развилнелите се бабаити и дойдат органите на МВР. 

В крайна сметка с идването на униформените, кавгата била потушена, а смутителите на реда и нормалното пътуване, свалени от влака и отведени в ареста за охлаждане на страстите. 

Всъщност, пътуването на нощния влак е започнало с друг сакатлък. Още докато е на началната си гара, на пътничка внезапно й е прилошало. Веднага бил извикан екип на "Спешна помощ“, който й оказал първа помощ. 

Поради това, влакът е потеглил с 30-минутно закъснение от София. До сутрина пък, заради двата инцидента, натрупаното закъснение, е набъбнало на 90 минути само до Търговище.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията Исторически парк изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията "Исторически парк" изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК