ДИВ ЕКШЪН: Шофьор извади нож на друг след лека катастрофа

Крими

ДИВ ЕКШЪН: Шофьор извади нож на друг след лека катастрофа

4391
на 26.02.2021
ДИВ ЕКШЪН: Шофьор извади нож на друг след лека катастрофа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Досъдебно производство за хулиганство е образувано в полицейското управление в Шумен в четвъртък.

препоръчано

Около 11:45 часа в село Венец, на кръстовището към село Борци, 44-годишен водач на лек автомобил "Ауди" засякъл водач на лек автомобил "Тойота", при което възникнало пътнотранспортно произшествие с материални щети.

След леката катастрофа, водачът на аудито отправил закани към 26-годишния водач на тойотата. Той извадил нож и срязал двете задни гуми на автомобила му.

Двамата шофьори са правоспособни, тествани са за алкохол. Пробите им са отрицателни. Образуваното производство е за извършено престъпление по чл. 325 ал. 1 от НК.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК