Диджей Мартен се изсули за грандиозния гаф с Джокович

Акценти

Диджей Мартен се изсули за грандиозния гаф с Джокович

90461
преди 4 часа
Диджей Мартен се изсули за грандиозния гаф с Джокович
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

С липса на готовност оправда диджеят Мартен Роберто отказа да пусне песента по желание "Луда по тебе" на Новак Джокович преди дни в Арена Армеец. Той обясни, че тази песен е трябвало да бъде изненада на живо след мача, в клуба, където се появи певицата Камелия.

препоръчано

Гафът разбуни социалните мрежи, мненията са поляризирани. Диджеят бе нарочен, че е проявил неуважение към Джокович.

Всичко стана адски бързо и аз се оказах на най-тъпото място в залата, въпреки че преди това смятах, че съм на най-доброто, почти на корта. Обвиниха ме в неща, които не са истина, заяви той пред бТВ.

Вечерта нямаше коментари по темата, но на сутринта видях за какво става въпрос, разказва притесненията си диджеят.

Много голям фен съм на Новак Джокович и аз съм бил тенисист. Прочетох в интервю на Ноле, че много обича фънки парчета и именно такива подготвих за мача.

И допълни, че преди месец е бил на събитие на Григор Димитров и е пускал джаз.

"Имаше афтърпарти, на което се знаеше, е ще има изненада с Камелия, която лично да му изпее "Луда по тебе" и тогава стана ясно, че нямаше да звучи на корта."

DJ-ят разкри, че не е искал да развали изненадата за Джокович. 

"Нито един човек от екипа не знаеше какво да направи, когато Ноле емоционално поиска песента", обясни още музиканът. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК