Дизайнер уши 4-килограмова огледална рокля за Диона (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Дизайнер уши 4-килограмова огледална рокля за Диона (СНИМКИ)

62090
на 27.01.2020
Дизайнер уши 4-килограмова огледална рокля за Диона (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

От 1 500 златисти огледала, поръчани от Дубай, е направена ефектната рокля, с която Диона се появи в новия си клип. По модния уникат повече от 10 дни е работил неговият създател - дизанера Фатих Осман. Творецът ръчно е пришивал всички детайли, а роклята тежи 4 килограма, научи ПИК.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Текстилните огледала не за пръв път присъстват в тоалетите на младия Осман, който през миналата година взе Награда за най-бързо пробил млад дизайнер. 

Черно, зелено, червено, сребристо и златно са преобладаващите цветове в последната му колекция от вечерни рокли с бляскави материи и буфан ръкави, която е нарекъл "Паднали ангели".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат
ПИК TV x
ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК