Дизайнер уши 4-килограмова огледална рокля за Диона (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Дизайнер уши 4-килограмова огледална рокля за Диона (СНИМКИ)

65209
на 27.01.2020
Дизайнер уши 4-килограмова огледална рокля за Диона (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

От 1 500 златисти огледала, поръчани от Дубай, е направена ефектната рокля, с която Диона се появи в новия си клип. По модния уникат повече от 10 дни е работил неговият създател - дизанера Фатих Осман. Творецът ръчно е пришивал всички детайли, а роклята тежи 4 килограма, научи ПИК.

препоръчано

Текстилните огледала не за пръв път присъстват в тоалетите на младия Осман, който през миналата година взе Награда за най-бързо пробил млад дизайнер. 

Черно, зелено, червено, сребристо и златно са преобладаващите цветове в последната му колекция от вечерни рокли с бляскави материи и буфан ръкави, която е нарекъл "Паднали ангели".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт
ПИК TV x
Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО) Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК