Димитър Главчев засега с най-големи шансове да остане служебен премиер

Акценти

Димитър Главчев засега с най-големи шансове да остане служебен премиер

69187
на 22.08.2024
Димитър Главчев засега с най-големи шансове да остане служебен премиер
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Димитър Главчев засега остава с най-големи шансове да остане служебен премиер. Вчера пред президента той потвърди, че е готов да продължи да заема тази длъжност. След като Горица Грънчарова не се съобрази с президента и отказа да смени Калин Стоянов кръгът, от който Румен Радев трябва да избира се стестни още повече, предава БНТ.

препоръчано

Държавният глава разговаря с председателя на парламента Рая Назарян, управителя на БНБ и двамата подуправители Радослав Миленков и Петър Чобанов, както и със заместник-председателя на Сметната палата Тошко Тодоров.

Чобанов преди дни заяви готовност да поеме поста, но няма потвърдена информация какво е отговорил при вчерашния разговор. Останалите четирима са отказали. Предстои да разберем кога президентът ще обяви решението си и дали отново ще проведе консултации парламентарните групи. Не са предвидени крайни срокове в Конституцията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК