Диона се крие след огромния гаф с шмъркането: Самоканселирам се!

Акценти

Диона се крие след огромния гаф с шмъркането: Самоканселирам се!

60622
на 29.08.2024
Диона се крие след огромния гаф с шмъркането: Самоканселирам се!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Певицата Диона обяви, че за известен период от време няма да бъде активна в социалните медии. Тя евзела това решение, след като профилите й бяха залети с хиляди негативни коментари след публикуването на скандална реклама на енергийна напитка, която тя шмърка като наркотик.

препоръчано

Пред медиите Диона заяви, че не е очаквала подобен хейт и останала изненадана от крайно негативните реакции. По-късно в профила си в Инстаграм, певицата показа тест за наркотици, с който поиска да докаже, че не взема забранени субстанции.

Припомняме, че Диона публикува реклама, на която "шмърка" енергийна напитка в колата си. Клипът завършва с думите "доверете се на опита". През януари, певицата бе хваната да шофира след употреба на кокаин.

Късно вечерта, Диона пусна кратко съобщение:

"САМОКАНСЕЛИРАМ СЕ за неопределен период от време. В държавата предстоят важни държавни дела и политически събития с огромна значимост за обществото. Обърнете внимание на тях!"

Постът е заключен за коментари.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК