ДИРЕКТНО ОТ ДУБАЙ: Дизайнерката Евгения Борисова специално за ПИК TV: Емирите овладяха COVID-19 с ред и дисциплина, хубаво е и ние да вземем пример

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ДИРЕКТНО ОТ ДУБАЙ: Дизайнерката Евгения Борисова специално за ПИК TV: Емирите овладяха COVID-19 с ред и дисциплина, хубаво е и ние да вземем пример

61003
на 22.11.2020
ДИРЕКТНО ОТ ДУБАЙ: Дизайнерката Евгения Борисова специално за ПИК TV: Емирите овладяха COVID-19 с ред и дисциплина, хубаво е и ние да вземем пример
Автор:   ПИК

Допреди пандемията от COVID-19 да превземе света, Дубай бе любимата дестанинация на софийския елит. Знаменитости по чин и с титли се надпреварваха да демонстрират висок стандарт на живот из плажовете, баровете и забележителностите на чудото на Близкия изток.

препоръчано

Дестинацията се превърна в достъпна и за обикновения български турист. И както в едни други времена всеки изкачваше Будлужда, за да се снима с паметника на БКП, известен повече като Чинията заради футуристичната си форма, допреди няколко месеца бе въпрос на престиж да отидеш в Дубай и да си направиш селфи пред Бурдж Ал Араб.

Откакто се появи вирусът потокът от туристи и ВИП-ове към емирството рязко секна. Втора седмица там обаче е известната дизайнерка Евгения Борисова. Тя е силно впечатлена от организацията и реда, които царят в емирството. Носенето на маски е задължително и всички се съобразяват с това, няма вечно мрънкащи и недоволни.  

"Маските са задължителни на 100 процента. Със закон всеки един човек, който не носи маска, получава много солидна глоба (3000 дирхама, което е около 1500 лв.). В момента може би и затова тук нивото на болни е на минимум. Хубаво е тази дисциплина и ние да я имаме в България", разкрива специално за ПИК TV от най-богатата страна дизайнерката Евгения Борисова. 

А от носенете на маски все пак изглежда, че има полза. При близо 10 милиона души население, ръстът на заразяване е от два до три пъти по-нисък, отколкото в България, а от началото на пандемията има само 552 смъртни случая.

Променено ли е емирството след пандемията, кипят ли животът и търговията в предишния си ритъм или и в най-богатата страна се усещат последствията от вируса, какви мерки срещу разпространението на заразаха са въвели емирите - гледайте сега:

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това