Дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР е бенефициер по иновативен проект

Животът днес

Дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР е бенефициер по иновативен проект

11203
на 20.04.2021
Дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР е бенефициер по иновативен проект
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Дирекция „Вътрешна сигурност“ е бенефициер по иновативен проект за повишаване на капацитета за провеждане на оперативно-издирвателни дейности, съобщават от МВР.

препоръчано

Финансирането е от Националната програма на фонд „Вътрешна сигурност“ и е на стойност 547 624 лева.

Откриваща конференция по проект „Изграждане на специализирана оперативна система за противодействие на престъпността в МВР“ проведе днес Дирекция „Вътрешна сигурност“. Структурата е бенефициер по проекта, финансиран от Националната програма на фонд „Вътрешна сигурност“ 2014-2020 и е на стойност 547 624.00 лева.

Основната цел е повишаване на ефективността на служителите на дирекцията при провеждането на оперативно-издирвателни дейности, чрез прилагане на съвременни средства и методи за разследване на корупционни и други незаконни действия от служители на МВР – обясни директорът на дирекция "Вътрешна сигурност" старши комисар Стефчо Банков. Той откри конференцията и представи приноса на Националната програма за България по фонд "Вътрешна сигурност" 2014-2020.

Министърът на вътрешните работи в оставка Христо Терзийски, подкрепи изпълнението на проекта и го оцени като иновативен и ефективен за министерството. Участие в уводната конференция, в рамките на която бе представен екипът по проекта и очакваните резултати, взеха също главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, заместникът му главен комисар Стоян Темелакиев, административният секретар на МВР Бойко Славчев.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК