Диригентът Манукян внесе гаранцията си от 50 000 лв.

Темида

Диригентът Манукян внесе гаранцията си от 50 000 лв.

9732
преди 5 часа
Диригентът Манукян внесе гаранцията си от 50 000 лв.
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият директор на театъра в Разград Левон Манукян внесе гаранцията си от 50 000 лв., предаде Нова телевизия, позовавайки се на прокуратурата.

препоръчано

Тя му беше наложена му като мярка за неотклонение по делото за финансовото източване на културата институция.

Срещу Манукян е образувано разследване за длъжностно престъпление. По предварителни данни на разследването от театъра в Разград са източени над 900 хиляди лева чрез фиктивно назначение на 41 служители на драстичното завишени заплати от по 25 хиляди лева.

По схемата с театрите първоначално бяха арестувани четирима души. Всички вече са освободени срещу различни парични гаранции.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО) Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК