ДИСЕКЦИЯ! Проф. Антоанета Христова и социологът Андрей Райчев с ексклузивен коментар за правителството и ще оцелее ли при вот на недоверие

ГОРЕЩО
БОМБА В ПИК! Ето го брачния договор на Бойко Рашков, най-богатия политик! Съпрузите поделят рекордните 19 имота. Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, два джипа, две къщи в Стара Планина, влог от 750 000 лв. остават за министъра (УНИКАЛНИ ДОКУМЕНТИ) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ДАНС започна проверка в Община Варна, души около боклука на морската столица ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Премиерът на Радев в нова гонка с медиите - закри важно заседание със синдикатите. ТЕЦ "Марица-изток" 2 на колене, синдикалните лидери категорични: Няма да се съгласим миньорите да станат берачи на лавандула (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Валентина Маджарова е избрана за шеф на спецпрокуратурата 
НАЙ-ВАЖНОТО

ДИСЕКЦИЯ! Проф. Антоанета Христова и социологът Андрей Райчев с ексклузивен коментар за правителството и ще оцелее ли при вот на недоверие

26005
на 11.09.2017
ДИСЕКЦИЯ! Проф. Антоанета Христова и социологът Андрей Райчев с ексклузивен коментар за правителството и ще оцелее ли при вот на недоверие
Автор:   ПИК

"Идва много малък ураган, това буря в чаша вода", така опередели социологът Андрей Райчев искайният вот на недоверие от страна на Веселин Марешки. Той определи, че още поне два сезона няма да има реформи и промени.

препоръчано

Проф. Антоанета Христова пък заяви, че не е съгласна с нито едно от казаното от Райчев. "Всяка една от политически сили ще се опитва да се установи и да се адаптира към промените", заяви професорът. Пристова допълни, че се правят много неща, които обаче не са видими, както това да се обърне специално внимание на децата в неравностойно положение.
Райчев пък допълни, че по отношение на международната обстановка и позицията на правителството е похвално. "Това е лична заслуга на Борисов", заяви още социологът.

"Марешки влезе доста неочаквано, но все пак влезе. Мотивацията му за влизане беше доста странна, защото прекалените изхъврляния в целия пиар бяха неадекватни", заяви Христова. Тя заяви, че процесите, които са се случили с личния му бизнес има интерес да иска бизнес.

Според Андрей Райчев прекаленото говорене на Валери Симеонов ще го изхаби, както се случи с Реформаторския блок. От друг страна пък проф. Христова заяви, че това не е така, защото независимо от говоренето, вицепремиерът има действия, прави нещо което се харесва на голяма част от обществото. 

На филана все пак двамата се обединиха в това, че правителството е стабилно независимо от искания вот на недоверие.  

Сподели:
Бомба x
Как да ядем картофи и да не дебелеем Как да ядем картофи и да не дебелеем
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 321
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това