ДКЦ „Софиямед“ и ДКЦ „Софиямед“ –Люлин с бързи тестовe за наличие на антитела за covid-19, както и PCR тестове

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ДКЦ „Софиямед“ и ДКЦ „Софиямед“ –Люлин с бързи тестовe за наличие на антитела за covid-19, както и PCR тестове

12933
на 10.04.2020
ДКЦ „Софиямед“ и ДКЦ „Софиямед“ –Люлин с бързи тестовe за наличие на антитела за covid-19, както и PCR тестове
Автор:   ПИК

Най-модерният и бързо развиващ се диагностично-консултативен център в София -ДКЦ „Софиямед“(БЛОК1, бул.Г.М.Димитров 16) започва да извършва и бързи тестове за наличие на антитела за covid-19. Изследването на IgG и IgM антителата ще се осъществява всеки работен ден от 10:00 до 14:00ч., и неделя от 11:30 до 13:30ч. по възможност с предварително записване на тел.+359895 555 591,+3592 465 00 00+359 895 555 444 и онлайн на: https://superdoc.bg/lekar/barz-test-za-koronavirus-antitela

препоръчано

 

Бързите тестове за наличие на антитела за кононавирус са лесни за изпълнение-взима се 1 капка кръв от пръста и резултатът е готов до 20 мин. При позитивиране на антитела от вида IgM e препоръчително да се извърши PCR тест за потвърждение на инфекцията, който също може да се осъществи в ДКЦ „Софиямед“. 

 

Най-новият клон на медицински комплекс „Софиямед“ – ДКЦ „Софиямед“ -Люлин също стартира извършване на PCR и бързи тестове за наличие на коронавирус и/или антитела срещу коронавирус.

Пробовземането за бързи тестове за наличие на антитела срещу коронавирус - IgM и IgG ще се осъществява от 13-ти април 2020г. /понеделник/ всеки делничен ден от 13:00 до 14:30ч., по възможност с предварително записване на тел+3592 465 0003 и онлайн- https://superdoc.bg/lekar/barz-test-za-koronavirus-antitela Резултатите от бързите тестове ще бъдат достъпни за пациентите в онлайн системата след 16:00 часа в деня на провеждане на изследването.

 

Диагностиката чрез пробовземане за изследване с PCR методика в ДКЦ „Софиямед“-Люлин ще се извършва от 15-ти април 2020г /сряда/всеки делничен ден от 10:00 до 11:30ч.по възможност с предварително записване на тел. +3592 465 0003 и онлайн:   https://superdoc.bg/lekar/laboratoria-koronavirus-sofiamed

Пробовземенето зa изследване, както чрез PCR методика, така и чрез бързи тестове за наличие на IgM и IgG се осъществява в специално обособено място извън сградата. Входът за пациенти за изследване за коронавирус е откъм паркинга на ДКЦ „Софиямед“ Люлин.

  

В Лабораториите на ДКЦ „Софиямед“ и ДКЦ „Софиямед“-Люлин е създадена организация и гарантираме пред нашите пациенти, че могат да получат резултати от PCR тестове и до 24ч., в зависимост от натовареността на лабораторията.

 

„Така, ако дадете своята проба за изследване чрез PCR метод преди обяд, същата ще бъде изработена до края на деня и ще имате резултат в онлайн системата ни до 24 часа. Ако пробата Ви е взета в следобедните часове ще получите своя резултат от 24 до 36ч. от пробовземането", коментират от Лабораториите на „Софиямед“ .

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това